EXPERTISE | DIENST

HRM en salarisadministratie


Personeel is een belangrijke zorg waar wij u bij ondersteunen. Alles tussen aanname en ontslag nemen wij u uit handen. Denk aan een professionele salarisadministratie, actuele digitale personeelsdossiers en advies over HRM- en arbeidsrecht. Zo ondersteunen we u bij het belangrijkste kapitaal dat u heeft: uw medewerkers.

 

Van vacature tot ontslag

Als ondernemer heeft u te maken met het aannemen van personeel, het voeren van de salarisadministratie en wellicht het houden van jaarcyclusgesprekken. Personeelszaken zijn vanwege wet- en regelgeving vaak complex. Voor onze HRM-adviseurs niet. Met hun kennis en jarenlange ervaring bij andere bedrijven vinden ze altijd een oplossing die past bij uw onderneming. Wij ondersteunen u met alle zaken op HRM-gebied, maar nemen u ook mee in het proces, zodat u niet de grip verliest.

 

 

“De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren sterk veranderd, net als de dynamiek van bedrijven. Daarbij komt de toenemende digitalisering en de vraag naar online services en portalen. In dat woud van mogelijkheden en risico’s staan wij de ondernemer bij in het vinden van de beste oplossing.”

Paul Wolleswinkel, Coördinator Salaris en HR

 

 

Salarisverwerking door professional

Een continue en tijdige betaling van salarissen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Salarisverwerking verdient het om door professionals verzorgd te worden. Bij Visser & Visser kunt u rekenen op een volledig digitale salarisverwerking, waardoor u meer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. Profiteer ook van de proactieve instelling én kennis van actuele wet- en regelgeving van onze specialisten. Wijzigingen in wet- en regelgeving komen direct bij u terecht, zodat u uw medewerkers weer kunt informeren. Zo helpen wij u ook een goede werkgever te zijn!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur