EXPERTISE | DIENST

Consultancy


Sinds april 2018 is SQALE het gezicht van Visser & Visser Consultancy. SQALE vormt een team van professionals met ervaring in zowel de private sector als het publieke domein. Met een bedrijfs- en bestuurskundige achtergrond leveren wij toegevoegde waarde in de vaak complexe context van (overheids-)organisaties. We spreken de taal en begrijpen de wereld waarin u dagelijks acteert. Uw ideeën vormgeven, dat is onze passie!

 

“Binnen organisaties ontstaan steeds meer complexe vragen, zoals de impact van digitalisering of de beweging richting netwerkstructuren. Dat vereist vaak een nieuwe kijk op eigenaarschap of de beheersing van processen. Met de ervaring van SQALE kunnen we klanten nog beter helpen om hun bedrijfsvoering tot een succes te maken.”

Hans Silfhout, Senior consultant

 

 

Consultancyvragen

Wij hebben expertise in huis op verschillende gebieden. Denk aan vragen over:

  • Begeleiden gemeentelijke samenwerking. Schaalgrootte van organisaties en dienstverlening staan continu ter discussie. Wat is wijs, haalbaar en passend? Waar moet u op letten?
  • Inrichten en ontwikkelen sociaal domein. Vormgeven van transformatie, van organisatie-inrichting tot procesoptimalisatie.
  • Sturing en beheersing. Wij adviseren over de inrichting, producten en processen en kunnen ook actief bijdragen aan de implementatie daarvan.
  • Monitoring en sturing. Zonder informatie is sturen een lastige opgave. Maar hoe verbindt u die twee aan elkaar? Hoe richt u monitoring in en komt u tot een (visueel aantrekkelijk) resultaat waar u echt iets mee kunt?
  • Organisatieontwikkeling. In een continu veranderende wereld is stilstand achteruitgang. Hoe blijft u zich ontwikkelen. Wij samen met u hier richting aan geven.
  • Kwaliteitsmanagement. Kwaliteit zit in mensen. Dialoog erover en een gedeeld besef van urgentie is essentieel. SQALE begeleidt, adviseert en implementeert.Meer over SQALE

Bezoek de website voor meer informatie over onze adviseurs, kennisgebieden en ervaring. Op deze website worden bovengenoemde expertises toegelicht, zodat u een beeld krijgt bij de onderwerpen, diensten en projecten.

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur