Op 27, 28 en 29 oktober jl. waren wij aanwezig op de Dental Expo beurs. De trends in de mondzorg hebben wij gedeeld in een tweetal talks.

  1. De financiële kansen van een tandartsdashboard
  2. Praktische tips voor een echt goed teamoverleg

Wij merken dat het tandartsenpraktijken vaak ontbreekt aan een goed financieel beleid. Welke financiële stuurindicatoren zijn er bepaald? Denk hierbij aan de omzetontwikkeling per tandarts, mondhygiënist, preventieassistent, of denk aan een goede benchmark ten opzichte van andere praktijken op het gebied van de personeelskosten. Het ontbreekt veel praktijken aan een betrouwbaar en realtime inzicht in de financiën van de praktijk. Daarnaast is er behoefte aan een goede sparringpartner die de praktijkhouder(s) kan bijstaan in het bepalen van financiële en fiscale doelen.

Praktijken worden steeds groter. Niet alleen het aantal patiënten neemt toe, ook is er steeds meer behoefte aan goed personeel. Het binden en boeien van uw personeel wordt steeds belangrijker. Maar hoe doet u dat? En hoe betrekt u personeel bij de ontwikkelingen in uw praktijk? Hoe beperkt u een hoog ziekteverzuim? Belangrijke vragen voor u als praktijkhouder. 

Heeft u onze talks gemist? Klik hier om de presentaties te bekijken.

 

Terugkijkend op de Dental Expo hebben we deze doelen samen met onze partner Medisch Ondernemen kunnen bereiken. Wij danken alle relaties, nieuwe relaties, partners en collega's voor deze waardevolle beurs en zien uit naar de volgende keer!

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

 

Namens de Branchegroep Zorg van Visser & Visser,

Harro de Haan
zorg@visser-visser.nl

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur