HR: Actuele tips en trucs voor uw personeelsproces

Programma
In de ochtend werpen we een blik op de nieuwe wet- en regelgeving die is aangekondigd op Prinsjesdag. Verschillende casussen worden besproken om elkaar te inspireren en te ondersteunen, waarbij we aan de hand van voorbeelden zowel de huidige regeling als de toekomstige veranderingen bespreken. 

Het najaar staat vaak in het teken van eindejaarsgesprekken, om het afgelopen jaar te evalueren en vooruit te lopen op het nieuwe jaar. Maar dit zijn niet de enige gesprekken die je in het jaar met elkaar voert. Na de lunch zoomen we in op deze gesprekken en de verschillende cycli die je hierbij kunt hanteren. Daarbij laten we verschillende soorten gesprekken de revue passeren. Welke gesprekken zijn van belang? Op welke manier voer je ze en welke technieken komen hierbij kijken? Is het noodzakelijk om de gesprekken vast te leggen of niet? 

Voor wie?
Deze masterclass is geschikt voor de startende en ervaren praktijkmanagers werkzaam in de mondzorg, huisartsenzorg, fysiotherapie of andere eerstelijnspraktijken. 

De inbreng van jou als deelnemer is hierbij van belang. Dus neem je voorbeelden en ervaringen mee, zodat we van elkaar kunnen leren.

 

Aanmelden

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur