Branchegroep Zakelijke dienstverlening

Ik ben architect / ingenieur

Als architect of ingenieur levert u dagelijks topprestaties, alles moet tot in de puntjes vormgegeven en doordacht zijn! Elke dag bent u bezig om de verwachting van cliënten te overtreffen door hun ideeën zichtbaar uit te tekenen. Daarnaast bent u degene die de onderneming drijft. Hiervoor worden ook de nodige managementvaardigheden van u gevraagd. Dan is het van belang om het architecten- of ingenieursbureau te kunnen aansturen met de juiste tools. U houdt ervan om aan te pakken en de verbinding te zoeken bij vraagstukken die uw cliënten hebben.

 

Verbinding

Die verbinding zoeken wij ook! Dit doen we op meerdere vlakken. Door samen te werken kom je verder. Als adviseur helpen we startende architecten of ingenieurs. Wij helpen bij vragen op het terrein van de op te zetten structuur, financieringsvraagstukken en het opbouwen van uw team van medewerkers. Zoals uw bouwproject start met de constructie die elementen aan elkaar moet verbinden, helpen wij u graag bij het ontwerp van uw organisatie.

 

Ontwerpen

Na het opstarten van een kantoor komen er nieuwe vraagstukken. Net als u houden wij van ontwerpen. Wij doen dit onder meer door interne processen slim in te richten, denken mee met begroting en forecasting, het inrichten van uw personeelsbeleid met onze HR professionals maar ook een stip op de horizon die u wilt verwezenlijken. Graag ontwerpen wij met u het toekomstkantoor dat u voor ogen heeft en maken financieel inzichtelijk welke middelen u nodig heeft om uw doelen te behalen.

 

Verdiepen

Wanneer u juist al langere tijd een architectenbureau of ingenieursbureau heeft, krijgt u te maken met verdiepingsvraagstukken. Dat kunnen overnamevraagstukken zijn, maar ook een interne reorganisatie. Door de jaren heen is een organisatiestructuur ontstaan die wel wat optimalisatie kan gebruiken. En, klopt uw businessmodel nog wel? Hoe presteert u ten opzichte van de benchmark? Ook op dat vlak helpen wij uw organisatie graag verder.

 

Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur