Zicht op uw btw-situatie

BTW

Er is geen belastingsoort die zo aan veranderingen onderhevig is als btw. Daarom is het is zo belangrijk dat u zicht heeft op uw btw-situatie. U voorkomt bij tijdig inzoomen niet alleen btw-problemen en discussies met de Belastingdienst, maar vergroot daarbij ook de kans op het behalen van btw-voordeel. Onze btw-specialisten weten precies op welke manier u meer geld overhoudt.


BTW-advies

Ons BTW-team bestaat uit professionals die zich dagelijks bezighouden met btw. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit complexe vakgebied en kennen alle ins en outs. Wij begeleiden u graag bij nationale en internationale btw-vraagstukken inclusief douaneformaliteiten en aangiftes.


Buitenlandse BTW

Doet uw bedrijf zaken in het buitenland? Dan krijgt u met uiteenlopende btw-vraagstukken te maken. Afhankelijk van het land en of u goederen of diensten verhandelt, gelden verschillende btw-eisen. Onze ervaren specialisten zijn op de hoogte van de voor u geldende regels omtrent de btw en het buitenland en kunnen voorkomen dat u onaangenaam verrast wordt door naheffingen of boetes.

Bent u met uw onderneming in meerdere landen actief? Belangrijk in dat geval is dat u tussen de verschillende landen zakelijk handelt en dat kan aantonen aan de hand van transfer pricing documentatie.


Toolkit

Visser & Visser heeft een aantal toolkits ontwikkeld, waarmee u als ondernemer in een oogopslag helder hebt of u in aanmerking komt voor een diverse regelingen: de KOR, de Unieregeling, de Invoerregeling en de fictie voor e-commerceplatforms.

Tools

De applicaties waar wij mee werken

Lees onze blogs

Laat u inspireren door onze financiële en fiscale kennis

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur