Gegarandeerd werkend opgeleverd

Implementatie

Met een goed ingerichte online administratie is veel tijd te winnen. In de implementatiefase zetten onze applicatiespecialisten advies om in functionaliteit. Met aandacht voor zowel de techniek als de gebruiker zorgen we voor de nodige verbeteringen in uw administratieve processen. We richten het gebruiksklaar in en leveren het gegarandeerd werkend op.

 

Op maat ingericht

Het zo optimaal en gebruiksvriendelijk mogelijk inrichten van administratieve processen: dat is in een notendop wat de applicatiespecialisten van Team Online doen. In de implementatiefase voeren zij het plan uit, of dat nu gaat om het implementeren van één applicatie, het leggen van een extra koppeling of de inrichting van een totale administratie. Eventueel maken we ook de verbinding met uw salarisadministratie, webshop, facturatie- of kassasysteem. We zorgen dat knelpunten als dubbele registraties of handmatige invoer voorgoed zijn opgelost.

 

Bewezen applicaties

Team Online werkt met acht bestaande en bewezen applicaties, die we voor u op maat met elkaar combineren. Op basis van jarenlange ervaring hebben we gekozen voor deze selectie:

  • WeFact - facturatie
  • Basecone of Blue10 - inkoop
  • Twinfield of Exact online - boekhouding
  • Payt - debiteurenbeheer
  • Visionplanner - rapportage

Onze applicatiespecialisten beschikken over grondige kennis van deze applicaties en weten er dankzij jarenlange ervaring perfect mee te werken. We staan voor elk ervan, maar zijn er tegelijk niet mee getrouwd. Komt er iets op de markt dat beter aansluit bij onze klanten? Dan aarzelen we niet om de samenstelling te wijzigen. Wij houden de ontwikkelingen in de markt dan ook continu in de gaten.

 

Meenemen van de gebruiker

Het verbeteren van uw administratieve processen staat nooit op zichzelf. Draaien we aan de knoppen hier, dan heeft dat gevolgen daar. We denken daarom goed na over de consequenties van iedere wijziging of implementatie. We gaan alle processen grondig bij langs en nemen u als gebruiker daarin mee. Zijn alle knelpunten opgelost, alle open eindjes ingevuld? Pas dan gaan we daadwerkelijk over. En natuurlijk staan we paraat als er vragen rijzen of iets onverhoopt toch niet naar behoren werkt. Zo zorgen we voor een optimaal gebruik.

Tools

De applicaties waar wij mee werken

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur