Exact Online

Met Exact Online ben je altijd helemaal bij. Dit boekhoudpakket is de motor van je online administratie, want hier komen je inkomende en uitgaande geldstromen bij elkaar. Je bankafschriften worden iedere dag ingelezen, herkend en klaargezet voor verdere verwerking. In plaats van handmatig invoeren, hoef je alleen nog maar te controleren. Dat betekent flinke tijdwinst, realtime-inzicht en maximale controle over je geldstromen.

Exact Online is in het bijzonder interessant voor ondernemingen die actief zijn in projectmanagement, handel of productie. De belangrijkste functionaliteiten op een rij:

  • Dagelijks inlezen van bankafschriften

  • Automatische herkenning van betalingen en ontvangsten

  • Gemakkelijk genereren en verwerken van betaalbestanden

  • Automatisch versturen van de Btw-aangifte

  • Specifieke pakketten voor projectmanagement (kosten en uren bijhouden op projectniveau), handel (financiële, logistieke en administratieve processen in één systeem) en productie (boekhouding in combinatie met productieprocessen, order-, voorraad- en relatiebeheer)

Team Online van Visser & Visser realiseert voor je een complete en volledig geautomatiseerde online administratie, op basis van applicaties waar we in geloven. Exact Online past hier goed tussen omdat het een veelvuldig bewezen applicatie die is op veel andere pakketten koppelt. Wij zorgen voor een slimme en naadloze integratie.

Hoe kan Timo jou helpen?

Timo van Houdt
Commercieel projectmanager
+31 621 197 186