Grip op de toekomst

Financiële- en estate planning

Als ondernemer zijn uw persoonlijke en zakelijke belangen vaak met elkaar verweven. Staat u er ook weleens bij stil dat er zich soms onverwachte situaties kunnen voordoen die van invloed zijn op uw financiële situatie? Wij helpen u maximale grip te krijgen op de toekomst.

 

Financieel plan

U wilt natuurlijk kunnen reageren op mogelijke veranderingen, waarbij u uw huidige en toekomstige financiële situatie inzichtelijk heeft. Belangrijk is het inschatten van risico's en maatregelen nemen voor belangrijke momenten, zoals de verkoop van uw onderneming, overlijden of pensionering. Onze adviseurs rekenen verschillende scenario’s voor u door, verwerkt in een financieel plan op maat met daarbij een inzichtelijke rapportage.

 

Estate planning

Wat gebeurt er met mijn vermogen in geval van overlijden? Estate planning biedt kansen en mogelijkheden, maar er zijn zeker ook valkuilen. Onze specialisten kijken niet alleen naar de fiscale aspecten, ze zijn ook betrokken op de inhoud van uw testament en huwelijkse voorwaarden.

 

Totaalaanpak

Visser & Visser staat bekend om haar totaalaanpak. Hierin begeleiden we u naar een situatie waarin uw vermogen op de juiste wijze is gestructureerd. We zorgen dat u de juiste keuzes maakt op het gebied van fiscaliteit, huwelijksvermogensrecht, erfrecht en bedrijfsopvolging. Daarnaast adviseren we actief in geval van wetswijzigingen of wijzigingen in uw persoonlijke situatie.

Lees onze blogs

Laat u inspireren door onze financiële en fiscale kennis

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur