Altijd vooruit

Als ondernemer ben je altijd in beweging. Om bestaande klanten te bedienen of om nieuwe klanten te bereiken. Om gas te geven of om juist even af te remmen. Continu in beweging zijn betekent ook continu keuzes maken…Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.


Bij Visser & Visser doen we er alles aan om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Om uitdagingen te zien als kansen voor groei en ontwikkeling. Als je met ons werkt, dan merk je dat alles draait om jou én je onderneming. Ons brede aanbod van kennis en diensten zorgt ervoor dat jij verder kunt en dat jouw onderneming altijd vooruit komt. Dit gebeurt allemaal op ons ‘platform voor ondernemerschap’. Op dit platform staan jij, als ondernemer, én jouw onderneming centraal. Hieronder lees je meer over de drie elementen waarmee we jou altijd vooruit helpen.

Testimonials

Visser & Visser zei: ‘Het gaat niet om de cijfertjes, het gaat om je organisatie’. Na dat gesprek waren we het unaniem eens: Dit is de partij waar we mee samen willen werken.

- Jan Anker, Meerbouw BV

Het is goed om vanuit een strategie te werken en je te laten begeleiden door een externe, neutrale partner zoals Visser & Visser.

- Johan van Huigenbos, SunCircle

Met de groei van het bedrijf komen als ondernemer ook steeds complexere zaken op je pad. Het geeft rust om te weten dat er altijd iemand is die het grote plaatje in beeld heeft.

- Wieger Hanskamp, Hanskamp Hovenier
Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Accountancy & Advies

Wij begrijpen dat financiële gezondheid en efficiëntie hand in hand gaan. Het basiselement van onze dienstverlening gaat daarom over inzicht én overzicht. Daar ligt onze oorsprong. We bieden uitgebreide ondersteuning en advisering bij het oplossen en uitvoeren van financiële en fiscale vraagstukken, en denken mee op gebied van corporate finance-vraagstukken, IT en digitalisering en salarisadministratie.


Leiderschap & Ontwikkeling

Wij geloven dat in de zachte kant van organisaties vaak nog veel potentieel zit. Ons doel is om jou als ondernemer te ondersteunen in je continue ontwikkelingsproces. Met programma’s voor persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling helpen we je om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en reiken we strategieën aan om de samenwerking in je team te verbeteren.

Strategie & Organisatie

Bij Visser & Visser begrijpen we dat de juiste strategie essentieel is om uw bedrijf klaar te maken voor onvoorziene uitdagingen. Daarom ondersteunen wij in het maken én uitvoeren van strategische keuzes. We stellen kritische vragen en komen met nieuwe inzichten, zodat we samen scherpe keuzes kunnen maken. Vervolgens doen we er alles aan om te zorgen dat plannen en ideeën ook echt én goed uitgevoerd worden.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}