Goed nieuws, we houden ook in 2024 ‘ons’ vliegtuig in de lucht. Als sponsoractie gaan we de kustmarathon Zeeland met elkaar wandelen op 1 juni 2024. De kustmarathon staat bekend als de mooiste van Nederland, wie wil nou niet kunnen zeggen deze te hebben gelopen ;-)

Doe mee en schrijf je in voor een hele of halve marathon!

Veelgestelde vragen


​Wat is de route?
Zie Kustmarathon Zeeland

Hoe groot is het evenement?
Het evenement op 1 juni 2024 is georganiseerd voor onze collega’s, aanhang en thuisfront. Uiteraard met zoveel mogelijk deelnemers. De officiële Kustmarathon Zeeland is een marathonafstand met een vaste route die eenmaal per jaar als georganiseerd evenement wordt gelopen in oktober met duizenden deelnemers. De route is het hele jaar door met bordjes aangegeven. Visser & Visser organiseert zelfstandig het evenement op 1 juni.

Hoe zit het met sponsors?
Uiteraard willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor MAF. We houden als doelstelling aan dat elke deelnemer 100 euro sponsorgeld ophaalt, liefst veel meer natuurlijk. MarCom faciliteert in de promotie van het evenement door middel van een qr-code voor sponsors en Soworker berichten. De sponsorgelden worden door de sponsors rechtstreeks aan het sponsorproject betaald.

Hoe wordt de afstand afgelegd?
In de ochtend van 1 juni starten we in Burg Haamstede (Burghsering 33 Burg Haamstede) met de collega’s die 42 km lopen. We volgen de route naar Vrouwenpolder waar we lunchen. Daar sluiten vervolgens ook de deelnemers aan die 21 km lopen. We finishen dan min of meer tegelijkertijd met alle collega’s in Zoutelande.

Wat is het start- en eindpunt?
Het startpunt is Burghsering 33 te Burgh Haamstede. Het startpunt van de halve marathon is de strandopgang Vrouwenpolder (navigeer naar Vrouwenpolderseweg 83). Het eindpunt in Zoutelande is Langstraat 7.

Hoe zit het met parkeren?
Rondom het startpunt in Burgh Haamstede zijn diverse parkeerplaatsen. Op het startpunt van de halve marathon in Vrouwenpolder kun je (betaald) parkeren op parkeerplaats Strand Vrouwenpolder. In Zoutelande is (betaald) parkeergelegenheid bij Nieuwstraat 37.

Wat zijn de starttijden?
In de ochtend voor de hele marathon en rond het middaguur voor de halve marathon. De exacte tijden volgen nog.

Hoe verloopt de terugreis van het eindpunt naar het startpunt?
Dat is nog niet helemaal zeker. De verwachting is dat in onderling overleg tussen deelnemers auto’s voorafgaand aan de start in Zoutelande worden geparkeerd en met volle auto’s naar het startpunt wordt gereden. Na de finish kan men de thuisreis aanvangen en elkaar bij het startpunt terugbrengen. Openbaar vervoer vanaf Zoutelande is niet aan te raden.

Hoe zit het met pauzepunten en lunch?
Voor de deelnemers wordt voor een lunch (Vrouwenpolder) gezorgd en tijdens de route zijn enkele stops voor een bak koffie of een versnapering.

Moet je getraind zijn voor deze afstanden?
Voor een gezond lichaam is een wandeling van een halve marathon zonder training zeer goed mogelijk. Een sportief mens kan zonder of met enkele training de afstand van de hele marathon goed aan. Bij voldoende interesse kunnen voorbereidingswandelingen worden georganiseerd. Praktische informatie en tips zijn ook te vinden op Trainingsschema Wandelmarathon - Kustmarathon Zeeland

Moet ik me voorbereiden voor wat betreft schoeisel of voedsel?
Online is hierover veel informatie terug te vinden. Onder andere op de website van Kustmarathon Zeeland

Help, mijn vraag staat er niet bij?
Mail je vraag aan Jaco van der Pligt, wie weet staat je vraag binnenkort in de lijst.

Ik loop mee voor MAF

{{ errors.first("field_293") }}
{{ errors.first("field_294") }}
{{ errors.first("field_298") }}
{{ errors.first("field_298") }}
{{ errors.first("field_298") }}
{{ errors.first("field_298") }}
{{ errors.first("field_298") }}
{{ errors.first("field_297") }}
{{ errors.first("field_297") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur