Bij Visser & Visser werken echte mensen. Mensen die naast hun zakelijke rol binnen Visser & Visser ook hobby’s, passies en andere rollen hebben. Onze collega's een beetje beter leren kennen? In deze blog de twee kanten van Wim Pietjouw, Senior Belastingadviseur bij Visser & Visser Barendrecht.

In gesprek met de client

"Ik ben nu bijna veertig jaar werkzaam in het fiscale vak en ik heb tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt. Mijn motto is namelijk: belastingen zijn leuk. Dit motto wordt begrijperlijkerwijs niet door iedereen gedeeld, en is daarmee een prima aanzet voor een goed gesprek. Het gesprek met de cliënt is ook precies waar ik mijn plezier uithaal. Mijn ervaring is dat de cliënt dat doorgaans ook zo ervaart. Een gesprek op het juiste moment met de juiste inhoud zorgt ervoor dat belastingen ook leuk blijven. Of ik nu werk voor een ondernemer of een particulier, bij beide ben ik geïnteresseerd en betrokken. Ieder van hen krijgt te maken met fiscale uitdagingen. En ieder van hen wil inzicht in de gevolgen daarvan. Als belastingadviseur én gecertificeerd financieel planner ben ik de gelegenheid om dat inzicht optimaal te verstrekken. Er is niet veel mooiers dan na een goed gesprek samen tot de conclusie komen dat we uitdagingen aankunnen. Want samen kom je verder!"

Afstand nemen door actief te zijn

"Misschien wat overdreven om te zeggen dat mijn werk mijn hobby is, maar ik haal er wel veel plezier uit. Een goede balans tussen werk en privé moet er wel zijn. Die balans vind ik door in mijn vrije tijd actief te zijn. Dat doe ik onder andere door te (race)fietsen, te klussen en regelmatig op wintersport te gaan. Klussen geeft enorm veel voldoening, vooral als ook blijkt dat durf leidt tot succes. Je ontdekt doorlopend dat je tot meer in staat bent dan eerder gedacht. Met verrassende resultaten soms, voor mezelf en eerlijk is eerlijk, ook voor mijn omgeving. Wat het klussen met fietsen en wintersport gemeen heeft is dat het vraagt om concentratie. Het stelt me in staat ‘afstand’ te nemen van mijn werk als belastingadviseur. Vanwege die concentratie in combinatie met de fysieke inspanning van sporten houd ik mijn grenzen scherp. En dat komt dan weer van pas bij mijn werk als belastingadviseur."Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact met mij op

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur