Dordrecht, 28 januari 2019 – BI-dienstverlener Refine-IT en Salesforce-partner KT-Vision bundelen de krachten om de IT-dienstverlening bij klanten nóg beter vorm te geven. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Growteq.

Data vertalen

Growteq heeft als missie organisaties te helpen groeien door de inzet van technologie. De IT-dienstverlener is actief op het gebied CRM, Business Intelligence (BI) en procesoptimalisatie. Het nieuwe bedrijf helpt haar klanten data te vertalen naar bruikbare inzichten en zorgt dat processen efficiënter en gebruiksvriendelijker worden. Hierbij maken zij gebruik van het technologieën van Salesforce, Qlik en Microsoft.

Growteq is een zelfstandig onderdeel van Visser & Visser groep. Visser & Visser is een van de top 30 accountants- en advieskantoor in Nederland. Er werken circa 275 medewerkers vanuit elf verschillende vestigingen. Het accountantskantoor komt hiermee verder tegemoet aan de toenemende vraag van haar cliënten om gespecialiseerd advies te verstrekken op het gebied van IT en data.

Succesvoller opereren

Growteq stelt haar klanten zo in staat het maximale uit technologie te halen en succesvoller te opereren. Wilco Schellevis, algemeen directeur bij Growteq: “De dienstverlening van KT-Vision is complementair aan die van Refine-IT, dit resulteert in een verbreding en versterking van het portfolio. Waar Refine-IT slimme data-oplossingen en business apps geïmplementeerd heeft, biedt KT-Vision toegevoegde waarde in het automatiseren van processen en implementeren van CRM-oplossingen met Salesforce. Als Growteq kunnen we klanten full-service gaan bedienen.”

Wim van der Giessen, operationeel directeur bij Growteq: “Door deze fusie kunnen we ons verder ontwikkelen tot een sterke kennispartner. Als dienstverlener behouden we onze vertrouwde waarden als gedrevenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Als Growteq bieden wij nog meer kennis, mensen en ervaring om onze klanten optimaal gebruik te laten maken van IT-oplossingen. De nieuwe organisatie heeft namelijk een breder dienstenaanbod en bovendien meer slagkracht door zijn schaalgrootte."

Voor meer informatie over het bedrijf bezoek de website: www.growteq.nl.

Achtergrond Refine-IT

Refine-IT is een smart data company en helpt bedrijven meerwaarde te halen uit hun data door slimme inzet van analyse- en rapportage technieken. Excellente kennis van processen, controle en cijfers combineren met ruime technische kennis van Business Intelligence & Analytics. Hiermee zijn zij in staat lange termijn oplossingen te realiseren met de juiste kwaliteit, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid. Refine-IT ondersteunt klanten als Broekhuis automotive, Budget Energie, Eteck en Newport.

Achtergrond KT-Vision

KT-Vision is een van dé Salesforce Partners van Nederland en expert op het gebied van Salesforce functionaliteit voor marketing, verkoop  en serviceafdelingen. Daarnaast ontwikkelen zij krachtige bedrijfsapplicaties op het Salesforce platform en add-ons voor de standaard Salesforce functionaliteiten. Het Salesforce Center of Excellence ondersteunt klanten als De Doelen, OCLC, The Student Hotel en Vandebron.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur