Maandag 7 januari organiseerde Visser & Visser een Inhousedag in Barneveld voor HBO- en WO-studenten. De eerste enthousiaste studenten arriveerden voor 14.00 uur al bij ons kantoor in Barneveld. Onder het genot van een hapje en een drankje kwamen de eerste gesprekken op gang.

Tijd voor de presentaties! Onze HR-Adviseur Marjolein trapte af met wat algemene informatie over Visser & Visser. Jaap van Beek, Accountant bij Visser & Visser, nam het over en vertelde wat Visser & Visser doet op het gebied van accountancy, fiscaliteit en IT. Vooral het programma SAM viel erg in de smaak bij de studenten: "een programma dat meteen een advies voor de klant uitdraait, dat hebben we nog niet eerder bij kantoren gezien!". Na een presentatie van Erik van den Brink over onze Audittak stond er een drankje voor de studenten klaar en was er tijd om elkaar op een informele manier te leren kennen.

De studenten startten na de pauze met speeddates, waarin alle vragen persoonlijk beantwoord konden worden. De minuten vlogen voorbij. Na 3 kwartier was het tijd om aan de slag te gaan met een casus van Jaap van Beek. De interactieve casus werd erg positief ontvangen: ‘Echt een realistische casus, waarmee je een goed beeld krijgt van het werk als accountant’.

Om weer een beetje los te komen, werd de bijeenkomst afgesloten met een reactiespel. De studenten werden uitgedaagd om zoveel mogelijk rode V&V driehoekjes die naar beneden  dwarrelen aan te tikken, waarbij de kunst is om zo rustig mogelijk te blijven maar om wel zo snel mogelijk te reageren. Uiteindelijk was Jorrin de grote winnaar en hij ontving een leuke prijs! Met lekkere warme hapjes kwam deze geslaagde bijeenkomst tot een einde. Benieuwd naar de foto's? Kijk op onze facebookpagina!

Heb jij interesse in uitdagende vacatures voor starters bij Visser & Visser? Ga dan snel naar www.werkenbijvisser-visser.nl

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur