28 augustus werd het idee geboren om een bijdrage te leveren in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Stichting Present Barendrecht hield een presentatie waar wij als team van Visser & Visser enthousiast van werden. Afgelopen zaterdag werden de handen uit de mouwen gestoken en zette een groep van 20 collega’s zich in om samen met Stichting Present drie activiteiten te organiseren.

Stichting Kleurrijk benaderde Stichting Present met de vraag of er vrijwilligers beschikbaar waren die met een statushouders-gezin uit Barendrecht naar het strand wilde gaan. Deze vacature werd met enthousiasme door ons vervuld. Op 29 september vertrok de groep in alle vroegte met een touringcar vanaf het plein voor het Gemeentehuis van Barendrecht naar het strand van Hoek van Holland. Hier werden sport- en spelactiviteiten georganiseerd met een gezamenlijke picknick op het strand.

Op dezelfde dag werd de tuin van Hospice De Reiziger aangepakt door een andere groep collega’s. De tuin wordt volledig onderhouden door vrijwilligers en met de intrede van de herfst was er genoeg te doen om ervoor te zorgen dat de tuin een mooie plek blijft voor de gasten in het Hospice en hun families. Er werd een flink staaltje werk verzet!

Ook de gasten van Zorggroep de Toekomst werden afgelopen zaterdag verrast met een bezoek. Ze werden opgehaald door onze medewerkers voor een ontvangst met koffie en iets lekkers op het kantoor van Visser & Visser. Daarna vertrok de groep naar Arboretum Trompenburg in Rotterdam, een prachtig aangelegde plantentuin, waar een gezellige picknick in de tuin plaatsvond. 

Visser & Visser vindt het belangrijk om als bedrijf iets te betekenen voor de maatschappij. Door middel van deze dag hebben we met alle vrijwilligers een mooie bijdrage kunnen leveren aan Stichting Present. Maar de andere kant is ook waar… We gingen met een voldaan gevoel naar huis. Deze mensen gaven ons als team ook een hoop positieve energie en een tevreden gevoel terug.

Bekijk de foto's van deze mooie dag op onze Facebookpagina!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur