PAKFIETS pakt fiets                                                                                                                                                     
Hans Baars is de 33 jaar jonge oprichter van een startup in Sliedrecht en trotse winnaar van het duurzaamste idee. Hij stimuleert bedrijven om medewerkers met de fiets naar het werk te gaan. Baars biedt een zeer degelijke stadsfiets aan die voorzien is van direct geprinte aluminium borden voor huisstijl of reclamecampagne voor het bedrijf. 

Op dinsdag 19 juni ontving Visser & Visser drie van de zes beste inzenders van duurzame ideeën. De uitgedaagde deelnemers lichtten aan de hand van een presentatie hun inzending toe. De jury ging vervolgens in beraad en maakte daarna bekend wat uiteindelijk het beste idee was. Ger Visser overhandigde de winnaar een meer dan passende prijs: een cradle to cradle bamboe fiets van Ferander, gemaakt in Afrika. 

De jury was unaniem van oordeel dat het deelfietsconcept van PAKFIETS het meest voldoet aan de criteria voor de aanmoedigingsprijs. De ideeën werden beoordeeld op MVO gehalte, invloed op het milieu, originaliteit en grootte van de doelgroep. “Het idee van Hans Baars zet aan tot gedragsverandering, leidt tot reductie van CO2 en tot meer bewegen,” aldus juryvoorzitter Jaco van der Pligt. Namens Visser & Visser maakten ook Marco Ruit en Ger Visser deel uit van de jury gecompleteerd door onafhankelijk lid Anna Schouten, projectleider van platvorm ‘Samen Bereikbaar’. 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur