Op dinsdag 9 mei organiseerden Visser & Visser en Growteq een kleinschalig, exclusief event om samen te ontdekken en te leren wat AI wel en niet kan betekenen, met name op het gebied van ChatGPT. 

 
De middag begon met gastspreker Jack Esselink, theoloog en AI-specialist, die de deelnemers inspireerde op het gebied van artificial intelligence(AI) en haar mogelijkheden en grenzen. Jack benadrukte het belang van vragen stelleals het gaat over dit onderwerp: “Er is een nieuwe realiteit ontstaan, met enorm veel mogelijkheden.Dat is heel interessant, maar het levert ook dilemma’s op: in hoeverre kunnen we vertrouwen hebben in data en techniek? Dat moeten we blijven onderzoeken.” 

Later gingen deelnemers in kleine groepjes uiteen om de impact van AI op het bedrijfsleven te ontdekken, met name op hun eigen organisaties.Deelnemers deelden hun bevindingen met elkaar en bespraken de mogelijkheden en uitdagingen van ChatGPT. De bijeenkomst werd afgesloten met een neterkborrel. 

"We zijn blij dat we onze klanten hebben kunnen inspireren en uitdagen om na te denken over de impact van AI op hun organisaties", aldus de organisatoren. "AI kan veel, maar het is belangrijk om bewuste keuzes te maken over wat we er wel en niet mee willen doen. We kijken terug op een succesvol evenement waarin we samen nieuwe inzichten hebben opgedaan." 

 


Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur