Arpentus, onderdeel van Visser & Visser, opent een tweede vestiging in Weert. Arpentus is een corporate finance-specialist die gespecialiseerd is in advisering en begeleiding rond waardemanagement en de aan- en verkoop van bedrijven.

De nieuwe vestiging biedt extra ruimte voor het snel groeiende team van Arpentus en ondersteunt de dienstverlening aan de vele opdrachtgevers in Zuidoost-Nederland. Het is indrukwekkend om te zien hoe Arpentus in een jaar tijd van vier naar zestien medewerkers is gegroeid, waarmee de onderneming verviervoudigd is in omvang.

De toetreding van twee partners tot de directie begin 2022 bleek de start van een snelle, autonome groei voor Arpentus. Het bedrijf hecht veel waarde aan de menselijke factor in de dienstverlening en organisatiecultuur, een manier van werken die volgens de directie mede de snelle groei van zowel team als klantenkring verklaart.

Vanaf 1 mei zullen verschillende medewerkers van Arpentus deze nieuwe vestiging aan de Marconilaan 8 in Weert in gebruik nemen. Visser & Visser is trots op deze mooie ontwikkeling en wenst het team van Arpentus veel succes en groei toe in de toekomst.


Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur