Visser & Visser heeft een nieuwe branchegroep opgezet speciaal voor ondernemers actief in de agrarische sector. Deze Branchegroep Agri bestaat uit een multidisciplinair team en is gespecialiseerd in vraagstukken die spelen in de agrarische sector.

Specialistische vraagstukken

Er staat een specialistische team klaar om deze sector te bedienen. De branchegroep bestaat uit een landbouwkundig ingenieur, accountants, fiscalisten en ICT’ers. Het team ondersteunt zowel de primaire agrarische ondernemer als de toeleveranciers van de agrarische sector en adviseert onder andere over strategievorming, financieringen, samenwerkingsverbanden, bedrijfsoverdrachten, herstructureringen en fiscale optimalisatie van het bedrijfsresultaat.

Vraagstukken die volgens kartrekker Martijn van Vianen, ingenieur / accountant bij Visser & Visser, om de juiste kennis en ervaring van de sector vragen. ‘Door onze ervaring snappen we hoe deze business werkt. Het is een kapitaalintensieve sector die gekenmerkt wordt door hoge investeringen met ondernemingen die vaak al generaties lang in de familie zijn. Allemaal aspecten waar je als accountant of fiscalist rekening mee moet houden in het advies richting je klant.’

Tevreden klanten

Eén van die klanten is Martine Lisseveld-Reijngoudt die het familiebedrijf Reijnpack, specialist in teelt en verpakking van rood- en witlof in 2021 overnam van haar vader. Branchegroep Agri begeleidde de overname en heeft in het afgelopen jaar een herstructurering doorgevoerd ter optimalisatie van de fiscale druk. Martine is tevreden over de samenwerking: ‘Ik hoef niet uit te leggen hoe onze productieprocessen werken. Ze kennen ons door en door. De samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, als dat goed zit komt de rest vanzelf.’ Lees hier meer over deze klantcase.

Bent u agrarisch ondernemer en zoekt u een adviseur die uw branche goed kent? 

Neem contact op met Branchegroep Agri

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur