Kwaliteit is een doorslaggevende factor in het werk voor onze klanten. Als het om het werk van de accountant gaat, dan draait het om vertrouwen. En om vertrouwen te winnen moet kwaliteit worden geleverd. Het maatschappelijk verkeer verwacht van accountantsorganisaties dat zij openheid van zaken geven over onder meer het gevoerde beleid. Dat is een ontwikkeling die wij heel goed begrijpen en door middel van dit verslag invulling aan geven.

In ons transparantieverslag streven wij na een zo goed mogelijk beeld te geven van Visser & Visser als organisatie, ons kwaliteitsbeleid en de werking van het kwaliteitsbeheersingssysteem. De omzet van Visser & Visser is in 2021 met 13,1% gestegen naar 37,2 miljoen euro. Daarmee zetten we de lijn door die we al jaren inzetten. De omzet van de discipline Audit & Assurance kwam uit op 7,7 miljoen euro en daarmee realiseerde deze discipline een groei van 27,5%.

In het transparantieverslag komt u ook persoonlijke interviews tegen met onder andere de kwaliteitsbepaler, de Junior DenkTank en de disciplinedirectie van Audit & Assurance. We wensen u veel leesplezier!

Bekijk het transparantieverslag 2021.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur