Met ingang van 1 januari a.s. treden vijf ervaren corporate finance-specialisten in dienst bij Arpentus. Twee van hen, Léon Op de Coul en Eric de Ruijter, treden toe als medeaandeelhouder. Samen met de andere drie, Kathelijn Verkerk, Juul Ketelaars en Patrick Cox, gaan ze bijdragen aan de strategische groei van Arpentus.

De overstap naar Arpentus sluit aan bij de persoonlijke ambities van de vijf specialisten. Centraal hierbij staan voor hen de kansen die het ondernemerschap binnen Arpentus hen biedt. Samen met de huidige aandeelhouders willen ze Arpentus verder uitbouwen.

Kennis en ervaring

De twee toetredende partners brengen jarenlange ervaring mee binnen de zakelijke dienstverlening, onder andere opgedaan als dealmaker en business valuator. Beiden beschikken over veel kennis op het gebied van M&A en financiering.

Verkerk, Ketelaars en Cox starten, eveneens met een uitgebreid track record, bij Arpentus als senior adviseurs corporate finance. De groeiende organisatie biedt met dit ervaren team alle ruimte om klanten optimaal te adviseren in aan-, verkoop- financieringsvraagstukken. Het team beschikt over een groot netwerk en heeft kennis van zaken in vele branches en sectoren.

Over Arpentus

Arpentus is de corporate finance-tak van Visser & Visser. Arpentus adviseert onafhankelijk en begeleidt kleine, middelgrote en grote ondernemingen bij aan- of verkoop, bedrijfswaardering, waardecreatie en bedrijfsfinanciering.

Arpentus telt na deze uitbreiding tien medewerkers, waarvan negen senior consultants met een groot trackrecord.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur