Om MKB-ondernemers te informeren over het belang van accountants, heeft de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) onder andere in samenwerking met Visser & Visser de communicatiecampagne ‘Nederland rekent op zijn accountants’ gelanceerd.

Nederland rekent op zijn accountants. Dat geldt zeker voor MKB-ondernemers. Want of je nou een start-up bent of een gevestigd familiebedrijf, internationaal opererend of geworteld in je eigen regio, klaar voor uitbreiding of op zoek naar opvolging: iedere ondernemer moet kunnen vertrouwen op een breed, deskundig advies en een kritische blik. Met een accountant van Visser & Visser halen ondernemers zo’n sparringpartner in huis.

De meerwaarde van een accountant

Accountants doen veel meer dan alleen de boekhouding, fiscale aangiften en het samenstellen van jaarstukken. Zij kijken samen met MKB-ondernemers naar de toekomst, zakelijk en privé. Wat zijn hun ambities, waar liggen valkuilen en kansen, en hoe zorgen ze ervoor dat alles goed geregeld en verantwoord is: de accountant vraagt door en rekent voor.

Meer informatie

Op nba.nl/rekentop vind u veel praktische informatie over wat accountants precies voor u kunnen betekenen. Visser & Visser steunt het initiatief van de NBA om de rol van accountant in de spotligth te zetten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Ontdek meer over ons kantoor

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur