"Kwaliteit is geen daad, maar een gewoonte", een uitspraak van Aristoteles die wij als kantoor van harte onderschrijven. Vorig jaar publiceerde Visser & Visser het eerste transparantieverslag, een initiatief dat we graag voortzetten. Ook in deze periode, waarin het coronavirus en de gevolgen daarvan van grote invloed zijn op de maatschappij. Wij vinden het nastreven van transparantie niet meer dan normaal en geven in het transparantieverslag over 2019 inzicht in onze organisatie, onze cultuur en het gevoerde beleid.

We kijken terug op een positief jaar met veel ruimte voor groei en ontwikkeling. In dit transparantieverslag streven wij na een zo goed mogelijk beeld te geven van Visser & Visser als organisatie, ons kwaliteitsbeleid en de werking van het kwaliteitsbeheersingssysteem. Deel twee gaat dieper in op de controlepraktijk. 

Passend bij de culturele waarden van Visser & Visser heeft dit tweede transparantieverslag een persoonlijker karakter gekregen in de vorm van interviews met onze medewerkers. We wensen u veel plezier met het lezen van het transparantieverslag!

Transparantieverslag 2019

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur