Vorige week organiseerde Visser & Visser Prinsjesontbijten op verschillende locaties: Ridderkerk, Stellendam, Apeldoorn en Gorinchem. De bijeenkomst in Gorinchem werd in samenwerking met de Rabobank georganiseerd. Tijdens een heerlijk ontbijt werden ruim 300 bezoekers bijgepraat over het de Miljoenennota en het Belastingplan voor 2020 en de impact daarvan op de ondernemer en zijn onderneming.

 

Praktische adviezen

Tijdens alle bijeenkomsten was een fiscalist van Visser & Visser aanwezig om de ondernemers in de zaal in te lichten over de gevolgen van de kabinetsplannen. Aan bod kwamen onder andere de tariefwijzigingen, de fiscale aftrek voor elektrische auto’s en de rekening courantmaatregel. Waar ga je als ondernemer dan mee te maken krijgen? 

Naast het doornemen van de Miljoenennota was er ook ruimte voor interactie en interessante sprekers. Tijdens de inspiratiesessie in Ridderkerk gingen ondernemers Sander Ros, Wilco Schellevis en Jan Verwoerd en wethouder Arnoud Proos met elkaar in gesprek over innovatie. In Stellendam was Marlies Mulder aanwezig om te vertellen over Smart Water, een initiatief om onderwijs, overheid en ondernemers op Goeree-Overflakkee met elkaar te verbinden. In Gorinchem duidde Ester Barendregt, hoofd RaboResearch Nederland, de prestaties en de plannen van het kabinet met betrekking tot de koopkracht, het welzijn van Nederlanders op de lange termijn en de vastgelopen huizenmarkt. Tijdens het onbijt in Apeldoorn vertelde Rolof Mulder met passie over zijn levenswerk Hospitainer. Hij gaf zijn visie op zakendoen en je horizon verbreden.

Alles bij elkaar waren de gemoederen positief gestemd. “2020 wordt financieel gezien een goed jaar. Economisch draait het goed.” - Harold van den Berge.  

 

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur