IT is voor bedrijven een integraal onderdeel van de onderneming geworden. Het helpt uw onderneming groeien en maakt bedrijfsprocessen soepeler. Heel handig, maar hoe zorg je ervoor dat je IT-omgeving veilig blijft, in een tijd waarin cyberdreigingen op de loer liggen? Onze IT-consultants helpen u de juiste beslissingen te maken.


IT-beheersing

De inrichting van de IT-omgeving is voor uw bedrijf een flinke investering. Omdat elke euro maar één keer besteed kan worden, is het raadzaam om vooraf na te denken hoe IT-uitgaven daadwerkelijk bij kunnen dragen aan de groei van uw onderneming. En wanneer een IT-oplossing is geïmplementeerd, hoe zorg je ervoor dat deze op een veilige manier blijft werken en continu beschikbaar is? Gezien toenemende cyberdreigingen is informatiebeveiliging geen overbodige luxe. Wij kunnen u helpen om in de opbouwfase de juiste IT-beslissingen te nemen en de veiligheid op gebied van IT te borgen in uw organisatie. Dat is waar IT-beheersing om draait.

 

IT-consultancy voor mkb en multinational

Het beheersen en veilig houden van de IT-omgeving en de informatie die daarin is opgeslagen is niet alleen relevant voor de multinational. Ook de middelgrote of middelkleine onderneming heeft in veel gevallen te maken met IT en data. Ongeacht de omvang van uw bedrijf, de investering in een veilige IT-omgeving en cybersecurity is uw geld meer dan waard. U voorkomt hiermee dat uw systemen in de toekomst gevoelig zijn voor cyberaanvallen of dat gevoelige data lekt.

 

Uw IT-consultant als sparringpartner

Een adequate IT-beheersing is al een uitdaging op zichzelf. Het wordt pas echt een grote uitdaging wanneer uw onderneming beperkte IT-kennis, capaciteit en financiële middelen heeft. Wij helpen u graag om met de beschikbare middelen tot de beste oplossing te komen. Meedenken met beheersingsvraagstukken, dat zit in ons DNA. We kunnen sparren op het gebied van IT-strategie, IT-management, datastrategie en informatiebeveiliging.
In de volgende situaties is het zeker van toegevoegde waarde om een IT-consultant in te schakelen:

  • Twijfels over voldoende borging voor de continuïteit en veiligheid van IT en data, zowel bij een onderneming met eigen IT-afdeling als bij extern uitbesteed IT-beheer.
  • Migratie naar een nieuw ERP systeem.
  • Aangaan van SLA (Service Level Agreement) met de IT-leverancier.
  • Stappen willen zetten in IT-volwassenheid.
  • Toenemende vragen van stakeholders over informatiebeveiliging en privacy.


Verkenningsgesprek met een IT-consultant

Elk bedrijf is uniek. De invulling van borging en veiligheid is daarom ook bij elk bedrijf anders. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend verkenningsgesprek over uw wensen en behoeften.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur