Branchegroep Zakelijke dienstverlening

Ik ben IT'er

Als IT’er weet u zelf als geen ander hoe snel ontwikkelingen in softwareland gaan. Vanuit onze financiële achtergrond zien wij veel verschillende organisaties en hoeveel tijdwinst er behaald kan worden door interne processen slim en efficiënt in te richten. Ook als IT’er is het van belang om met kernzaken bezig te zijn. Daarom helpen wij u de financiële kant van uw onderneming te optimaliseren.


Inventarisatie

Veel IT-bedrijven maken in korte tijd een stevige groei door, van startup naar een managementfase. Groei van de onderneming is mooi, maar het gevaar ontstaat dat verschillende interne processen niet tijdig op orde zijn. Dit kan de groei van de onderneming en het personeel in de weg staan. Daarom inventariseren wij graag de verschillende processen binnen uw onderneming en gaan na waar optimalisatie te behalen valt.


Innovatie

Juist als IT-organisatie is het van belang om te blijven innoveren en doelen te stellen voor de toekomst. Wij denken graag mee in welke richting uw onderneming wil groeien, of dat nu financieel is of in de ontwikkeling van uw personeel. Het kan zijn dat het uw ambitie is om binnen nu en afzienbare tijd de onderneming klaar te maken voor verkoop. Of dat u geïnteresseerd bent om een andere onderneming over te nemen. Daar zal tijdig op voorgesorteerd moeten worden. Onze adviseurs denken mee over de strategie die u wilt volgen en helpen u bij het waarmaken van uw ambities!


Inzicht

Net als u zijn wij dol op data. Waar u voornamelijk bezig bent met de data van uw klanten, gaan wij graag aan de slag met de data van uw onderneming. Met onze slimme ICT-oplossingen heeft u grip op uw processen. Door actief inzicht te geven in maandcijfers, opbrengsten en kosten per medewerker en project kunnen we in korte tijd analyseren waar uw marge weglekt. Ook kan het zijn dat de tussentijdse rapportages aanleiding geven om uw organisatie te reorganiseren of fiscaal te optimaliseren. Door hierover proactief met u te sparren bouwen we samen aan een sterke organisatie.


Specialismen

Deze branches kennen onze financiële experts van binnen en van buiten

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur