Maximaal profiteren

Support

Een optimaal ingerichte online administratie neemt u veel werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw administratie in een bewegende markt steeds optimaal blijft. Daarnaast trainen we u of uw medewerkers met het geautomatiseerde administratiesysteem te werken én staan we klaar voor dagelijkse vragen. Kortom: we helpen u er het maximale uit te halen.

 

Onderhoud

De markt maar ook uw bedrijf staan niet stil. Met periodieke checks en geregelde optimalisatiescans zorgen we ervoor dat uw financiële administratie in een dynamische wereld steeds in geoptimaliseerde staat blijft. Als sparringpartner van de applicatieleveranciers zijn we goed op de hoogte van alle nieuwe releases. Zijn bepaalde applicaties uitgebreid met extra functionaliteiten? Wij houden dat goed bij. Tegelijk kennen we uw bedrijf. Verandert er iets in de organisatie? Wij denken mee over een goede opvolging in de administratieve processen. 

 

Training

Met een geautomatiseerde, online administratie zijn papieren processen en handmatige invoer verleden tijd. Vele malen efficiënter, maar vaak ook even wennen. Natuurlijk ondersteunen we u hierbij. In een training leren we u of uw administratieve medewerkers te werken met nieuwe functionaliteiten: van het verwerken van inkomende facturen tot het doen van betalingen, van het beheren van openstaande posten tot de btw-aangifte. Dit doen we natuurlijk steeds met oog voor de samenhang van de verschillende applicaties in uw administratieve infrastructuur. Zodat de nieuwe werkwijze helemaal eigen wordt.

 

Helpdesk

Heeft u bij het voeren van uw financiële administratie inhoudelijke vragen? Dan helpen we u graag verder. We zijn op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en volledig thuis in de wereld van online administreren. U kunt dus altijd rekenen op een vakkundig antwoord.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur