De optimale route

Advies

De weg naar een optimaal administratief proces begint met een helder doel. Waar staat u nu en waar wilt u naartoe? Onze projectmanagers gaan met u in gesprek en stellen de vraag achter de vraag. Vervolgens adviseren we u over een passende oplossing en stippelen we de route daarnaartoe voor u uit.

 

Primaire doel

Een goed begin is het halve werk. De projectmanagers van Team Online zoeken in de adviesfase samen met u naar het primaire doel van een optimaal administratief proces in uw organisatie. Wat wilt u bereiken? Of waar valt te verbeteren? We brengen in kaart hoe de huidige administratieve processen zijn ingericht en identificeren mogelijke kansen en knelpunten. In een verschillenanalyse zetten we de huidige en nieuwe situatie helder tegen elkaar af.

 

Kritisch in uw belang

U mag rekenen op een kritisch advies in uw belang. Zijn wij de goede dienstverlener op het juiste moment? Dan doen we een concreet voorstel voor de optimalisatie van uw administratieve processen, gebaseerd op een selectie van de applicaties WeFact, Basecone, Blue10, Twinfield, Exact Online, Payt en Visionplanner. Heeft u belang bij een andere oplossing? Dan schakelen we met interne en externe partners om dit te realiseren.

 

Onafhankelijk tussenpersoon

Met onze ervaring op het gebied van techniek en applicaties schakelen wij als tussenpersoon steeds tussen de processen van uw bedrijf en de applicaties van de leverancier. We pakken de rol van interne projectleider en zijn een volwaardige gesprekspartner richting de markt. Daarbij zijn wij onafhankelijk; we hebben geen enkel commercieel belang als het gaat om de keuze van de applicaties. Dat maakt dat wij echt kunnen focussen op de inhoud: het meest geschikte pakket voor uw administratieve proces.

 

Van A tot Z

Met de juiste stappen in de juiste volgorde en in het juiste tijdsframe, is ons advies compleet. We stippelen de route van A tot Z uit, waarbij we natuurlijk rekening houden met de impact, kosten en opbrengsten voor uw bedrijf.

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur