EXPERTISE | DIENST

Corporate Finance


Onze Corporate Finance-activiteiten worden uitgevoerd door Arpentus, een bedrijfsonderdeel van Visser & Visser. Of u nu uw bedrijf verkoopt of een bedrijf aankoopt, het draait ten diepste om één vraag: hoeveel is het waard? Arpentus is de specialist om dat vast te stellen. Wij kunnen door ervaring, kennis en ons netwerk uw kansen in de markt optimaal benutten.

 

Maximaliseren van ondernemingswaarde

Wilt u uw bedrijf verkopen en heeft u nog geen koper? Of wilt u uw bedrijf uitbreiden en wilt u een bedrijf aankopen? Dan gaan we samen met u op zoek naar de juiste partij. Vervolgens stellen wij samen met u een bedrijfsprofiel op en maken een plan van aanpak voor het maximaliseren van uw ondernemingswaarde. We bepalen de waarde en voeren de onderhandelingen bij het aan- of verkopen van het bedrijf. Wanneer er overeenstemming is bereikt, helpen we u bij de organisatorische, financiële en fiscaal-juridische afwikkeling van de bedrijfsoverdracht.

 

 

“De wereld verandert voortdurend waardoor ondernemingen zich continu moeten aanpassen aan de wisselende marktomstandigheden. In die dynamiek bevinden zich kansen om kopers en verkopers te verbinden en dat pakken wij heel vooruitstrevend op. ”

Remco Koudijs, Specialist verkoop en financiering

 

 

Financiering

Wij staan voor de belangen van de klant. Het kan zijn dat de aankoop van een bedrijf om extra kapitaal vraagt. Als Arpentus tijdens de begeleiding van het aankoopproces de noodzaak en mogelijkheden voor extra kapitaal ziet, kunnen we de bedrijfsfinanciering voor u regelen. Van het benaderen van investeerders en banken tot het opstellen van een financieringsmemorandum. Wij voeren de gesprekken, u krijgt het beste resultaat!

 

Meer over Arpentus

Wilt u meer informatie over onze aanpak of kunt u onze expertise gebruiken in het kader van bedrijfsverkoop- en aankoop of waardering en financiering? Kijk dan op de website van Arpentus.

Aanspreekpunt

Drs. Jurgen Boer RA RV

Specialist verkoop en waardering Mail Jurgen Boer

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur