Support

Een optimaal ingerichte online administratie neemt je veel werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat je administratie in een bewegende markt steeds optimaal blijft. Daarnaast trainen we jou of je medewerkers met het geautomatiseerde administratiesysteem te werken én staan we klaar voor dagelijkse vragen. Kortom: we helpen je er het maximale uit te halen.

Onderhoud

De markt maar ook je bedrijf staan niet stil. Met periodieke checks en geregelde optimalisatiescans zorgen we ervoor dat je financiële administratie in een dynamische wereld steeds in geoptimaliseerde staat blijft. Als sparringpartner van de applicatieleveranciers zijn we goed op de hoogte van alle nieuwe releases. Zijn bepaalde applicaties uitgebreid met extra functionaliteiten? Wij houden dat goed bij. Tegelijk kennen we je bedrijf. Verandert er iets in de organisatie? Wij denken mee over een goede opvolging in de administratieve processen. 

Training

Met een geautomatiseerde, online administratie zijn papieren processen en handmatige invoer verleden tijd. Vele malen efficiënter, maar vaak ook even wennen. Natuurlijk ondersteunen we je hierbij. In een training leren we jou of je administratieve medewerkers te werken met nieuwe functionaliteiten: van het verwerken van inkomende facturen tot het doen van betalingen, van het beheren van openstaande posten tot de btw-aangifte. Dit doen we natuurlijk steeds met oog voor de samenhang van de verschillende applicaties in je administratieve infrastructuur. Zodat de nieuwe werkwijze helemaal eigen wordt.

Helpdesk

Heb je bij het voeren van je financiële administratie inhoudelijke vragen? Dan helpen we je graag verder. We zijn op de hoogte van je bedrijfsprocessen en volledig thuis in de wereld van online administreren. Je kunt dus altijd rekenen op een vakkundig antwoord.

Hoe kan Timo jou helpen?

Timo van Houdt
Commercieel projectmanager
+31 621 197 186

Timmerbedrijf Pors: 'Tijd over op de klok en ruimte over in mijn hoofd'