Altijd vooruit met team Goes

Visser & Visser is een totaaladviseur voor financiële en fiscale vraagstukken, kwaliteit, efficiency, HR, IT & audit. Vanuit onze vestiging in Goes staan we met een gespecialiseerd audit-team klaar om ondernemers zekerheid en inzicht te geven in hun organisatie. We gaan in gesprek met Richard van der Ree en Stefan Visser, Extern Accountant en Senior Manager Audit bij Visser & Visser.

Autonome groei

Naast dat we voor veel mooie klanten werken, benoemt Richard ook de prettige werkomgeving bij Visser & Visser. “De organisatie straalt positiviteit uit. Medewerkers zijn trots op ‘hun’ organisatie en terecht. Je wordt niet voor niets 2 jaar achter elkaar beste werkgever in de financiële dienstverlening en daarnaast stijgt de organisatie ieder jaar weer binnen de top-30 accountantsorganisaties vanuit autonome groei.”

Uitdagende klantenportefeuille

Die groei zetten we in om ondernemers dagelijks verder te helpen. Stefan: “Ik ben het eerste aanspreekpunt voor mijn klanten en verantwoordelijk voor uitvoering van een kwalitatief hoogwaardige controle. Door de groei van onze auditpraktijk verbinden zich steeds meer bedrijven uit het grotere MKB-segment aan Visser & Visser. Het leuke hiervan is dat de diversiteit en complexiteit van werkzaamheden toeneemt, wat leidt tot een uitdagende klantenportefeuille. Door gebruik te maken van beschikbare IT-tools en data-analyse zijn wij in staat om hier op een juiste wijze op in te spelen.”

Multidisciplinaire samenwerking

Volgens Richard ligt de toegevoegde waarde voor ondernemers vooral in het bieden van multidisciplinaire samenwerking. “Door goede onderlinge afstemming over bijvoorbeeld planning van werkzaamheden en lopende adviezen, bestaat een goed beeld van wat er bij de klant speelt en hoe wij gezamenlijk, ieder vanuit zijn eigen deskundigheid, het beste voor de klant kunnen bieden. Hierbij worden wij vanuit de organisatie ondersteund door een ruime ervaring in toepassingen van data-analyse, IT-audits en internationale ervaring.”

Risico en beheersing

Richard vervolgt: “Wij helpen ondernemers verder door het echt willen begrijpen van hun organisatie en hun manier van werken. Hierdoor begrijpen wij waar de echte risico’s in de organisatie spelen en kunnen hier onze controle op inrichten en adviseren over verbeteringen om hun organisatie en interne beheersing.”“Bestaande structuren ter discussie stellen en de klant een stap verder helpen is voor mij de uitdaging”, besluit Stefan. “Alleen ga je misschien sneller maar samen kom je verder.”