In Rotterdam, dé havenstad van ons land, is één van onze grotere kantoren gevestigd. Ons team in Rotterdam bestaat uit ervaren accountants en belastingadviseurs. Vanuit dit internationaal georiënteerde kantoor voorzien wij u graag van méér dan alleen cijfers. Met actuele cijfers én totaaladvies op maat kunt uw onderneming op de juiste manier (bij)sturen en anticiperen op kansen. Wij staan naast de ondernemer, want samen komen we verder. 

Méér dan alleen cijfers

Onze meerwaarde zit in het geven van advies bij de cijfers. Ons team van betrokken accountants en belastingadviseurs in Rotterdam is gespecialiseerd in het geven van advies op maat. Onze accountants en belastingadviseurs staan zowel op zakelijk vlak als op privégebied naast u. We kijken samen met u vooruit en wij zijn daarbij niet bang om ook met een andere, vernieuwende blik te kijken. Samenwerking staat hierbij voorop. Zo bereiken we het beste resultaat! 

Innovatie brengt ons samen verder

Inzicht in actuele financiële cijfers van uw onderneming heeft u met Visser & Visser altijd en overal. Wij presenteren de belangrijkste bevindingen en inzichten namelijk in een grafisch en helder dashboard. Zo kunnen we gezamenlijk kansen vroegtijdig signaleren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kansen op het gebied van automatiseringsproducten en innovatie. Visser & Visser richt uw bedrijfsprocessen als vooruitstrevende sparringpartner graag efficiënter in. Zo houden we ons dus niet alleen bezig met de cijfers van vandaag de dag, maar ook met de toekomst van uw onderneming. Uw visie als ondernemer staat voorop en samen streven we ernaar om uw bedrijfsdoelen te realiseren. 

Accountant Rotterdam

Wij bieden maatwerkoplossingen

Iedere onderneming is uniek en daarom bieden wij altijd een maatwerkoplossing aan. We houden daarbij het beste resultaat voor uw onderneming voor ogen. Onze accountant in Rotterdam adviseert u graag over cijfers en positie van uw onderneming. Veel ondernemers gingen u al voor. Lees hier meer cases van ondernemers die de weg naar Visser & Visser al wisten te vinden.

Lees hier cases van ondernemers  

Ons dienstenaanbod

Onze accountant in Rotterdam pakt zaken op waar u zelf de tijd of kennis niet voor heeft. Wij bieden op het gebied van accountancy vele diensten aan. Enkele diensten zijn: het inboeken van administratie, maar ook het geven van strategische adviezen en belastingadvies. Wij stellen ons uitermate flexibel op en kunnen ook financieel en juridisch ingewikkelde kwesties voor u oppakken. 

Een greep uit onze diensten

Accountant in Rotterdam: Visser & Visser

Wat kan onze accountant in Rotterdam voor u betekenen?

Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam of woont u in Rotterdam en wilt u belastingadvies? Heeft u vragen of specifieke kwesties? Wellicht wilt u kennismaken met één van onze accountants in Rotterdam. U bent welkom in onze vestiging aan het Weena 750, unit 10.7 in Rotterdam. U kunt ons van half negen tot vijf uur bereiken voor belastingadvies en accountancy-vragen, of een afspraak maken voor bijvoorbeeld kennismaking. 

Wij werken voor bedrijven in de omgeving van Rotterdam

Visser & Visser beschikt over vestigingen in heel Nederland. Wij helpen ondernemers uit de regio graag groeien. Daarom staan onze accountants in Rotterdam voor u klaar als u een accountant zoekt in de omgeving van Rotterdam, zoals Barendrecht, Ridderkerk, Den Haag, Schiedam, Vlaardingen, Delft, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel of Zoetermeer. 

Wij zijn u graag van dienst met onze kennis en ervaring!

Contact kantoor Rotterdam
Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur