Jouw accountant in Rotterdam

In Rotterdam, dé havenstad van ons land, is één van onze grotere kantoren gevestigd. Ons administratiekantoor in Rotterdam bestaat uit ervaren accountants en belastingadviseurs. Vanuit dit internationaal georiënteerde accountantskantoor voorzien wij je graag van méér dan alleen cijfers. Met actuele cijfers én totaaladvies op maat kun jij je onderneming op de juiste manier (bij)sturen en anticiperen op kansen.

Accountant in Rotterdam: méér dan alleen cijfers

Onze meerwaarde zit in het geven van advies bij de cijfers. Ons team van betrokken accountants en belastingadviseurs in Rotterdam is gespecialiseerd in het geven van financieel advies op maat. Onze accountants en belastingadviseurs staan zowel op zakelijk vlak als op privégebied naast je. We kijken samen met jou vooruit en wij zijn daarbij niet bang om ook met een andere, vernieuwende blik te kijken. Samenwerking staat hierbij voorop. Zo bereiken we het beste resultaat!

Innovatief accountantskantoor in Rotterdam

Inzicht in actuele financiële cijfers van jouw onderneming heb je met Visser & Visser Rotterdam altijd en overal. Wij presenteren de belangrijkste bevindingen en inzichten namelijk in een grafisch en helder dashboard. Zo kunnen we gezamenlijk kansen vroegtijdig signaleren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kansen op het gebied van automatiseringsproducten en innovatie. Visser & Visser richt jouw bedrijfsprocessen als vooruitstrevende sparringpartner graag efficiënter in. Zo houden we ons dus niet alleen bezig met de cijfers van vandaag de dag, maar ook met de toekomst van jouw onderneming. Jouw visie als ondernemer staat voorop en samen streven we ernaar om je bedrijfsdoelen te realiseren.

Accountant in Rotterdam

Maatwerkoplossingen van ons accountantskantoor

Iedere onderneming is uniek en daarom bieden wij altijd een maatwerkoplossing aan. We houden daarbij het beste resultaat voor jouw onderneming voor ogen. Onze accountant in Rotterdam adviseert je graag over cijfers en positie van jouw onderneming. Veel ondernemers gingen je al voor. Lees hier meer cases van ondernemers die de weg naar Visser & Visser al wisten te vinden.

Diensten van administratiekantoor Rotterdam

Onze accountant in Rotterdam pakt zaken op waar je zelf de tijd of kennis niet voor hebt. Wij bieden op het gebied van accountancy vele diensten aan. Enkele diensten zijn: het inboeken van administratie, maar ook het geven van strategische adviezen en belastingadvies. Wij stellen ons uitermate flexibel op en kunnen ook financieel en juridisch ingewikkelde kwesties voor je oppakken.

Financieel dashboard accountant Rotterdam

Wat kan onze accountant in Rotterdam voor jou betekenen?

Is jouw bedrijf gevestigd in Rotterdam of woon je in Rotterdam en wil je belastingadvies? Heb je vragen of specifieke kwesties? Wellicht wil je kennismaken met één van onze financieel adviseurs, fiscalisten, belastingadviseurs of accountants in Rotterdam. Je bent welkom in onze vestiging aan het Weena 505, unit 30.34 in Rotterdam. Je kunt ons bereiken voor belastingadvies en accountancyvragen, of een afspraak maken voor bijvoorbeeld een kennismaking.

Financieel adviseur in Rotterdam

Visser & Visser beschikt over accountantskantoren in heel Nederland. Wij helpen ondernemers uit de regio graag groeien. Daarom staan onze accountants in Rotterdam voor je klaar als je een accountant zoekt in de omgeving van Rotterdam, zoals Barendrecht, Ridderkerk, Den Haag, Schiedam, Vlaardingen, Delft, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel of Zoetermeer.

Wij zijn je graag van dienst met onze kennis en ervaring!

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Gebouw Delftse Poort
Weena 505 - 30.34, 3013 AL Rotterdam
Postbus 19067, 3001 BB Rotterdam

+31(0) 88 337 72 00
rotterdam@visser-visser.nl

Bereikbaarheid: ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Erik Klop
Partner
+31 610 269 770
Over Visser & Visser

Over Visser & Visser

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten binnen verschillende vakgebieden. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Vanuit het platform voor ondernemerschap helpt en adviseert Visser & Visser ondernemers bij alle onderdelen van de ontwikkeling en uitvoering van een bedrijfsstrategie.