Jouw accountant in Middelharnis

Ben je op zoek naar een accountant op Goeree-Overflakkee die verder kijkt dan alleen de cijfers? Visser & Visser in Middelharnis kijkt samen met jou vooruit, zodat je op tijd kunt inspelen op veranderingen. Onze accountants en belastingadviseurs op Goeree-Overflakkee maken de verbinding tussen mens en data. Benieuwd waar ons accountantskantoor in Middelharnis jouw onderneming bij kan helpen?

Onze accountancy-diensten in Middelharnis

Bekijk hieronder het aanbod van onze diensten op Goeree-Overflakkee. Staat jouw vraag of kwestie er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze accountant in Middelharnis. Wij helpen jouw onderneming groeien!

Onze aanspreekpunten van vestiging Middelharnis

Met een groot team van specialisten staan wij voor je klaar. Maak alvast kennis met een aantal van onze specialisten in Middelharnis.

Aanspreekpunt
Jan Kieviet
Partner
Aanspreekpunt
Kees Hoek
Accountant
Aanspreekpunt
Martijn van Vianen
Accountant
Aanspreekpunt
Steef Visser
Partner
Aanspreekpunt
Mr. Harold van den Berge
Partner
Aanspreekpunt
Anton de Graaf
Relatiemanager
Team accountant Middelharnis Visser & Visser

Gespecialiseerd accountantskantoor in Middelharnis

Onze accountants en belastingadviseurs in Middelharnis zijn gespecialiseerd in een heel aantal gebieden. Onze financieel specialisten in Middelharnis hebben veel kennis van bedrijfsopvolging en -overname. Maar ook van de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Deze ingrijpende processen kunnen veel soepeler verlopen als er fiscaal op tijd is geanticipeerd. Daardoor loopt het proces sneller en bespaar jij geld. Onze belastingadviseurs in Middelharnis kijken graag met je mee wat voor jouw onderneming het beste is. Oftewel: ook voor totaaladvies voor jouw onderneming kun je jouw persoonlijke coach inschakelen.

Benieuwd hoe ons team aan accountants jouw onderneming op Goeree-Overflakkee vanuit ons advieskantoor in Middelharnis verder kan helpen?

Meer weten over uw accountant in Middelharnis?

Wil je kennismaken met één van onze accountants in Middelharnis? Of wil je belastingadvies op maat? Dat kan. Vanuit onze locatie aan de Koninging Julianaweg 56 in Middelharnis werken we in de wijde omgeving van Middelharnis. Vanaf half negen tot vijf kun je ons bereiken voor belastingadvies, accountancy-vragen of als je een afspraak wilt maken voor bijvoorbeeld een kennismaking. Lees hieronder meer over onze diensten.

Wij bieden maatwerk oplossingen...

Omdat wij verder kijken dan alleen de cijfers, bieden wij maatwerkoplossingen. Iedere onderneming is immers uniek. En daarom geven wij jou proactief advies waarmee we samen een optimale fiscale situatie voor jouw onderneming kunnen bereiken. Onze accountants in Middelharnis kijken samen met jou vooruit waardoor jij op tijd kunt inspelen op veranderingen. En daarbij horen niet alleen cijfers, maar ook advies.

Verbinding maken tussen mens en data

Samenwerking is bij Visser & Visser een speerpunt. Ons uitgangspunt is actueel inzicht in jouw onderneming en onze gezamenlijke kracht is innovatie. Onze accountants en belastingadviseurs op Goeree-Overflakkee maken de verbinding tussen jou en data. Deze innovatie brengt ons samen vooruit. Doordat we met onze eigen IT- en automatiseringsproducten werken, kun je op elk moment van de dag inzicht hebben in de resultaten van jouw onderneming.

Onze belastingadviseurs denken met je mee

Onze accountants en belastingadviseurs in Middelharnis denken graag met je mee wat voor jouw onderneming het beste is. Daarbij maken onze belastingadviseurs maximaal gebruik van de faciliteiten die door de wetgeving worden geboden met als doel geld te kunnen besparen. In een speciaal voor jou gemaakt dashboard kun je overal en altijd inzicht verkrijgen in de meest actuele cijfers. Deze financiële inzichten ondersteunt je persoonlijke coach uiteraard van toelichting. Dankzij deze vorm van samenwerking komen we tot de beste en meest innovatieve oplossingen. Zo maken we jouw onderneming klaar voor de toekomst.

Samen ondernemen met Visser & Visser

Dus zoek je een accountant in de omgeving van Middelharnis, zoals Zierikzee, Hellevoetsluis, Spijkenisse of Oostvoorne? Onze accountants werken op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Schouwen Duiveland. Visser & Visser beschikt bovendien over vestigingen in heel Nederland. Wij helpen ondernemers uit de regio graag groeien.

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Rottenburgseweg 23
3241 XD Middelharnis
Postbus 71, 3240 AB Middelharnis

+31(0) 883377200
middelharnis@visser-visser.nl

Bereikbaarheid:
ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Jan Kieviet
Partner
+31 640 033 566
Over Visser & Visser

Over Visser & Visser

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten binnen verschillende vakgebieden. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Vanuit het platform voor ondernemerschap helpt en adviseert Visser & Visser ondernemers bij alle onderdelen van de ontwikkeling en uitvoering van een bedrijfsstrategie.