Jouw accountant in Gouda

Zoek je een betrokken accountant in Gouda? Bij Visser & Visser ben je aan het goede adres. Ons accountantskantoor in Gouda bestaat uit ervaren accountants en financieel adviseurs die je niet alleen van de juiste cijfers voorzien, maar ook van advies. Zij signaleren proactief kansen en staan naast je als ondernemer. Samen met jou kijken we altijd vooruit!

Wij gaan voor maatwerkoplossingen

Iedere onderneming is uniek. En daarom heeft iedere onderneming advies op maat nodig. Die informatie is nodig om je onderneming op de juiste manier te kunnen (bij)sturen. Onze accountants in Gouda kijken vooruit, zodat jij niet achter de feiten aan loopt, maar op tijd kunt inspelen op veranderingen. Dat doen we door je niet alleen van cijfers te voorzien, maar je ook advies te geven. Onze accountant in Gouda adviseert jou graag over actuele cijfers en de positie van jouw onderneming. Samenwerking is hierbij key, want bij Visser & Visser geloven we er in dat we samen verder komen.

Onze accountant geeft inzicht in je resultaten

We kunnen ons goed voorstellen dat je op elk moment van de dag inzicht wilt in de resultaten van jouw onderneming in Zuid-Holland. Onze accountants in Gouda werken hun bevindingen daarom uit in het dashboard dat met jou wordt gedeeld. Hierdoor worden kansen vroegtijdig gesignaleerd en kunnen we op tijd bijsturen. Actueel inzicht in jouw onderneming is ons uitgangspunt als administratiekantoor in Gouda.

Visser & Visser automatiseringsproducten

Wij werken met onze eigen IT- en automatiseringsproducten. Onze accountants in Gouda werken hier ook mee. Omdat wij gebruik maken van de meest moderne automatiseringsproducten kunnen wij op elk moment monitoren hoe jouw onderneming ervoor staat. Onze financieel adviseurs in Gouda maken de verbinding tussen mens en data, want innovatie is onze gezamenlijke kracht.

Accountant Gouda
Maurits op locatie bij Flexcom Telefonie & IT

Accountant in Gouda; onze accountancydiensten

Ben je op zoek naar een accountant in Gouda en omgeving? Bekijk het aanbod van onze diensten. Heb je een specifieke vraag of kwestie? Neem dan contact op met onze accountant in Gouda.

 • Inrichten of voeren van uw administratie

 • Samenstellen jaarrekening

 • Verrichten periodiek fiscaal werk

 • Verzorgen salarisadministratie

 • Controle en certificering van financiële verantwoordingen

 • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting

 • Begeleiding bij financiële meerjarenplanning

 • Belasting Advisering

 • IT dienstverlening

 • HRM-advies

 • Consultancy

Wij werken voor ondernemers uit de regio Gouda

Onze accountants in Gouda willen zowel op zakelijk gebied als op privégebied naast je staan. En daarom weten wij goed wat er in jouw regio speelt. Vanuit ons accountantskantoor in Gouda kijken we daarom graag met jou vooruit en dat doen we met een brede blik. Veel ondernemers uit jouw regio in Zuid-Holland hebben de weg naar Visser & Visser inmiddels weten te vinden. Lees meer over ondernemers uit jouw regio en wat onze accountants in Gouda voor hen betekenen.

Meer weten over een accountant in Gouda?

Woon je in Gouda of is jouw bedrijf gevestigd in Gouda en heb je vragen of wil je belastingadvies? Wellicht wil je kennismaken met één van onze accountants in Gouda? Dat kan. Vanuit ons accountantskantoor aan de Burgemeester Jamessingel 41 in Gouda werken we in de wijde omgeving van Gouda. Vanaf half negen tot vijf kun je ons bereiken voor belastingadvies, accountancy-vragen of als je een afspraak wilt maken voor bijvoorbeeld kennismaking.

Zoek je een accountant in de omgeving van Gouda, zoals Waddinxveen, Nieuwerkerk a/d IJssel, Woerden, Zoetermeer, Moerkapelle, Alphen aan de Rijn of Bodegraven? Visser & Visser beschikt over administratiekantoren in heel Nederland. Wij helpen ondernemers uit de regio graag groeien.

Onze accountants in Gouda staan voor je klaar om je verder te helpen met al je vragen over jouw onderneming en de cijfers. We zijn jou graag van dienst met onze kennis en ervaring.

Hoe kunnen wij jou vooruit helpen?

Burgemeester Jamessingel 41, 2803 WV Gouda
Postbus 3102, 2800 CE Gouda

+31(0) 883377200
gouda@visser-visser.nl

Bereikbaarheid: ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Mr. Johan Bremmer
Senior belastingadviseur
+31 623 537 093
Over Visser & Visser

Over Visser & Visser

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten binnen verschillende vakgebieden. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Vanuit het platform voor ondernemerschap helpt en adviseert Visser & Visser ondernemers bij alle onderdelen van de ontwikkeling en uitvoering van een bedrijfsstrategie.ok.