Inzetbaarheid en vitaliteit

Workshop Motiverend Leiderschap

Tijdens deze workshop neemt één van de trainers van LeiderschapSuite je mee in de kracht van motiverend leiderschap. Laat je verrassen, inspireren en ga de volgende dag direct aan de slag met 3 praktische handvatten die gelijk toegepast kunnen worden.

Douwe Hoekstra
Prijs Gratis
Datum 29 mei, Barneveld

Motiverend leiderschap

Als directeur of manager ben je het boegbeeld van de organisatie. Het nemen van heldere, strategische beslissingen en het leiden van effectieve veranderingen in jouw bedrijf vragen veel van je energie. Daarbij zijn persoonlijke kracht en effectiviteit je belangrijkste tools om het bedrijf in de juiste richting te sturen. Sterk van binnen, effectief naar buiten noemen wij dat.

In onze leiderschapstrainingen vergroten deelnemers hun zelfkennis en ontwikkelen zij een krachtige persoonlijke visie op het thema leiderschap. Onderdelen uit deze training gaan we terug brengen tot enkele kernen in deze inspirerende workshop voor jou. Met onder meer een grote dosis breinkennis wordt geleerd hoe jij jezelf én je omgeving kan aanzetten tot betere resultaten.  

Programma

16.00 - 17.00 Workshop

17.00 Borrel

Over de trainer

Als mens ben ik gericht op samenwerking. Met elkaar prestaties leveren geeft mij het meeste energie als daarbij gebruik gemaakt kan worden van ieders individuele kracht. Nieuwe uitdagingen pak ik aan door te behouden wat goed is en te verbeteren van wat beter kan. Het resultaat daarvan is dat we in de meeste gevallen met minder mankracht, tot meer in staat blijken te zijn. Verantwoordelijkheid, daadkracht, bevlogenheid en humor zijn voor mij sleutelbegrippen.
Op basis van deze sleutelbegrippen weet ik mijn omgeving te inspireren en bereiken we met elkaar het gewenste resultaat. Reflectie op mezelf en anderen ga ik niet uit de weg.

Brede ervaring met HRD, inrichten van academies, vakmanschap, (team-)coaching en management.

Trainer
Douwe Hoekstra
Senior adviseur

Resultaat

  • Actuele kennis over het functioneren van het brein;

  • Je leert effectieve communicatie vaardigheden;

  • Inzichten voor het versterken van je rol als leider.

Schrijf je hier in

Wij verwelkomen je graag bij de workshop Motiverend Leiderschap. Laat hier je gegevens achter om een plek te reserveren.

Workshop Motiverend Leiderschap
Datum en locatie: 29 mei, Barneveld
Prijs: Gratis
Trainer: Douwe Hoekstra