Advocatuur | Vitaliteit en inzetbaarheid

Workshop Toekomstgerichte Ontwikkeling Voor Je Personeel

Sta je voor de uitdaging om de juiste persoon op de juiste plek te zetten binnen jouw advocatenkantoor? Vraag je je af hoe je kerncompetenties kunt identificeren die matchen met je teamleden? Of hoe je het beste uit je medewerkers haalt terwijl je hun werk-privébalans bewaakt? Ontdek het in onze workshop!

Tooske van Urk Dam
Prijs Gratis
Datum 13 juni, Rotterdam

Toekomstgerichte personeelsontwikkeling in de advocatuur

Tijdens deze workshop duiken we in de kern van personeelsontwikkeling voor advocatenkantoren. We kijken hoe je de juiste persoon op de juiste plek krijgt en hoe je medewerkers kunt helpen om verder te groeien. Zo zorg je ervoor dat je kantoor goed blijft draaien en kan blijven concurreren. Ook bespreken we hoe je een goede balans tussen werk en privé voor je medewerkers kunt creëren. We gaan kijken welke vaardigheden nodig zijn in je team en hoe je deze het beste kunt inzetten. Of je nu beter wilt worden in het indelen van je personeel, wilt helpen bij hun groei, of de balans tussen werk en privé wilt verbeteren; onze workshop geeft je de inzichten en middelen die je nodig hebt om deze belangrijke onderwerpen aan te pakken.

Programma

16.00 - 16.30 Welkom en koffie

16.30 - 18.00 Workshop

18.00 - 18.30 Borrel

Afsluiting en netwerkborrel, waarbij je de kans krijgt om individuele vragen te bespreken met de trainer en te netwerken met collega's uit de sector

Over de trainer

Mijn naam is Tooske van Urk Dam, arbeids- en organisatiepsycholoog bij Visser & Visser Consultancy. Al vanaf het begin van mijn carrière ben ik gefascineerd door wat mensen drijft in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met 18 jaar ervaring in het uitvoeren van ontwikkel- en selectieassessments en het coachen van leidinggevenden, specialisten en ondernemers binnen en buiten de advocatuur, heb ik een diepgaand inzicht in de unieke uitdagingen van deze sector.

Trainer
Tooske van Urk Dam
A&O Psycholoog
“Als je wil dat je werknemer omhoog klimt, moet je er vooral niet bovenop gaan zitten.”

Resultaat

  • Begrijp welke vaardigheden essentieel zijn voor de verschillende rollen binnen jouw organisatie;

  • Ontdek effectieve strategieën om je medewerkers professioneel te laten groeien;

  • Leer beleid te implementeren dat de productiviteit verhoogt en de balans tussen werk en privé respecteert.

Meer weten over advocatuur?

Schrijf je hier in

Wij verwelkomen je graag bij de workshop Toekomstgerichte Ontwikkeling Voor Je Personeel. Laat hier je gegevens achter om een plek te reserveren.

Workshop Toekomstgerichte Ontwikkeling Voor Je Personeel
Datum en locatie: 13 juni, Rotterdam
Prijs: Gratis
Trainer: Tooske van Urk Dam