Visser & Visser is zeer actief in de Drechtsteden en een toonaangevend kantoor in de regio op het gebied van ICT, ondernemersadvies en fiscaliteit. Adviseurs Marcel Fierens en Bart Beverloo zijn beiden actief bij de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) en stellen zich hieronder graag aan u voor! 

 

Even voorstellen

Het directe contact met ondernemers, veelal cliënten in het MKB, motiveert Marcel Fierens om elke dag weer met veel energie aan de slag te gaan. "Samen met de ondernemer en zijn onderneming kijken naar de kansen die er zijn, waar de fiscale, financiële en juridische uitdagingen liggen. Het mooiste vind ik om van kansen een reële business case te maken samen met de ondernemer." De interactie tussen mensen is wat zijn werk zo mooi maakt. "Ik adviseer veel in trajecten waarbij er een belangrijke verandering is in het leven van een ondernemer en zijn onderneming. Vooral overnames, ruziesplitsingen en coachen van ondernemers intrigeren mij. Overnames, strategisch bedrijfsadvies en mediation zijn mijn specialiteit. Mijn klanten geven aan dat ze mij zien als bruggenbouwer, analyticus, pro-actief adviseur, specialist in het verkoopklaar-maken en begeleiden van ondernemingen voor overnames, en zakelijke mediation."

Bart Beverloo is relatiemanager en zorgt er als teamleider voor dat de processen van jaarrekening en administratie goed lopen. "Als relatiemanager ben ik aanspreekpunt voor de klant voor alle ondernemersvragen die de klant bezighouden. Dat heeft een enorme variatie: van begroting, jaarrekening en herstructurering tot fiscale optimalisatie, financieringsaanvraag en procesoptimalisatie." Visser & Visser is steeds meer een partner die meespeelt bij regionale ondernemers. "Het is een plezier om bij hen aan tafel te zitten. De afstand tussen klant en adviseur is letterlijk heel klein. Elke dag geeft een uitdaging, want een telefoongesprek of een e-mail van de klant kan de dag totaal veranderen." Het mooiste aan zijn werk? "Klanten zien je als het financiële geweten. Bij elke relevante keuze voor de onderneming wordt advies gevraagd of is er behoefte om even te sparren. Met ruim 10 jaar ervaring in het brede MKB is er zoveel relevante kennis opgedaan, dat ik vaak iets kan betekenen voor de klant. Als ik geen antwoord op de vraag weet, heeft V&V specialisten in huis om de klant van dienst te zijn. Een relatiemanager is hierdoor een echte spil in het web.

 

Klanten aan het woord

Visser & Visser heeft al heel wat ondernemers in de regio verder geholpen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van wat wij voor ondernemers kunnen betekenen.

Al van jongs af aan was Peter Pors in de weer met verschillende klusjes en wist al snel dat hij zelf een bedrijf wilde beginnen. Dat werd Timmerbedrijf Pors in Hendrik-Ido-Ambacht, hét adres voor kozijnen, deuren, dakkapellen en verbouwingen. In 1997 klein begonnen in een werkplaats, groeide het bedrijf door de jaren heen. Met deze groei is het beleid: zoveel mogelijk automatiseren, en dus ook debiteurenbeheer.

Twee zussen. De één creatief en chaotisch. De ander goed in cijfers en opgeruimd. Hun gemeenschappelijke deler: hun spontane, gezellige karakter. Samen runnen ze Style Labels. Het moederbedrijf achter de populaire kinderkledinglabels Quapi en Levv.“Hoe krijgen we de juiste mensen op de juiste plaats en hoe kunnen we onze processen verbeteren?” Dat was de vraag waarmee Metalura vorig jaar bij SQALE kwam. Sinds de oprichting van het bedrijf was er procesmatig al wel het één en ander ingericht, maar er was ruimte voor verbetering. Consultant Arie van Baaren van SQALE begeleidde het traject, waarbij gekeken werd naar hoe de meest optimale organisatievorm bereikt kon worden.

 

 

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur