Jaco Slingerland volgt Steef Visser op als bestuursvoorzitter bij Visser & Visser

maandag 16 januari 2023

Op 1 januari 2023 heeft Steef Visser het bestuursvoorzitterschap van Visser & Visser overgedragen aan Jaco Slingerland. Steef heeft 34 jaar als bestuursvoorzitter mede-leiding gegeven aan de organisatie en is ervan overtuigd dat het bestuur met Jaco als bestuursvoorzitter met volle kracht vooruit kan. ‘Het is belangrijk dat de continuïteit van kantoor gewaarborgd is. Dan is dit een logische stap.’

Jaco is al ruim 25 jaar betrokken bij de organisatie. Na 16 jaar vestigingsleider van Visser & Visser Gouda geweest te zijn, kreeg hij in 2016 een nieuwe rol als bestuurslid. ‘Toen duidelijk werd dat Steef langzaam een stap terug wil gaan doen, was de beslissing voor mij niet moeilijk om het voorzitterschap van hem over te nemen. Ik ben een verbinder en heb in de afgelopen jaren binnen bestuur genoeg ervaring opgedaan om door te schuiven naar deze nieuwe rol. Ik heb de organisatie in de afgelopen jaren zien groeien en zet me in de komende jaren graag in om die groei door te zetten’, aldus de nieuwe voorzitter.

Toekomst

Steef blijft vanaf de zijlijn verbonden aan het bestuur en stelt zijn kennis en ervaring beschikbaar. ‘Duurzaamheid is een aandachtsgebied dat op mijn agenda blijft staan, net als strategie. Daarnaast blijf ik mede actief in de externe vertegenwoordiging van onze organisatie. Dat is mij op het lijf geschreven en daar haal ik enorm veel energie uit. Als founder van Visser & Visser breek ik gemakkelijk deuren open. Dat wil ik in de toekomst blijven doen om de zichtbaarheid van kantoor te vergroten.’

De komende jaren wil Jaco zich inzetten als verbinder in de organisatie en bewaker van de bedrijfsvisie en -strategie. ‘We hebben in 2022 onze strategische agenda richting 2030 vormgegeven. Onze stip op de horizon gezet. Mijn uitdaging is om daar een boost aan te geven en daar kijk ik enorm naar uit’, besluit hij.

Hoe kunnen we jou helpen?

Als ondernemer staat u er niet alleen voor. Wij begrijpen uw financiële en organisatorische bedrijfssituatie en hebben ervaring met vergelijkbare branches en bedrijven.