Beste zakelijke dienstverlener Accountancy & Fiscaal advies

Samen bereiken we meer!

Visser & Visser is door Sprout/MT1000 verkozen tot beste zakelijke dienstverlener 2021 in de categorie accountancy én in de categorie fiscaal advies.

Dat maakt ons best een beetje trots

Op onszelf, maar vooral op u! Beste zakelijke dienstverlener word je namelijk niet in je eentje. Dat wordt mogelijk gemaakt door de mensen met wie we samenwerken, onze klanten en onze relaties. Daar willen we u dus ook voor bedanken! En nu gaan we niet naast onze schoenen lopen hoor. We blijven wie we waren, we blijven doen wat we deden en we blijven ernaar streven om dat iedere dag een beetje beter te doen. Samen met u. Want samen bereiken we meer.

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Over MT1000

MT1000 is een speciale jaarlijkse uitgave van MT/Sprout, waarin de beste zakelijke dienstverleners in Nederland worden verkozen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation. Hierbij worden 57 verschillende vakgebieden gedefinieerd en vervolgens wordt er een panel van zakelijke beslissers uitgenodigd om hun ervaringen te delen over de bedrijven waar zij in de afgelopen drie jaar zakelijk contact mee hadden. Die ervaringen vormen de basis voor de MT1000-lijst. Visser & Visser is dit jaar uitgeroepen tot de beste zakelijke dienstverlener in maar liefst twee categorieën van MT1000: accountancy en fiscaal advies!

Lees hier meer

Alleen ga je sneller...

... maar samen kom je verder. Alles wat we bij Visser & Visser doen, doen we samen. Samen met onze opdrachtgevers en samen met onze specialisten. Het is een manier van werken die verankerd is in onze cultuur.

En die cultuur hebben we omschreven in zes belangrijke waarden die voor ons aan de basis staan van die samenwerking. Zo zullen we er bij Visser & Visser altijd voor zorgen dat we professioneel en behulpzaam zijn. We denken en werken oplossingsgericht en innovatief en we zijn gemotiveerd om het beste uit ons talent en onze expertise te halen. En daarbij zullen we er altijd voor zorgen dat we onze opdracht-gevers menselijk benaderen, want samenwerken gaat altijd over mensen.

Dát is de cultuur die u bij Visser & Visser kunt verwachten en dát is de manier waarop we werken: samen!

Onze klantcases Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Bij Visser & Visser geloven we in samenwerking. Actueel inzicht in uw onderneming is ons uitgangspunt, innovatie is onze gezamenlijke kracht. Wilt u weten wat onze accountants en financieel adviseurs voor u kunnen betekenen?

Neem contact op