Sinds april 2018 is SQALE het gezicht van Visser & Visser Consultancy. Met een bedrijfskundige en bestuurskundige achtergrond levert SQALE toegevoegde waarde in de vaak complexe context van (overheids-)organisaties.

 

Netwerkbijeenkomst

Bij de positionering heeft SQALE gekozen voor de volgende propositie: ‘We gaan het samen aan!’ Direct bij de oprichting waren er ideeën voor een netwerkbijeenkomst. In eerste instantie waren de gedachten hierover groots: Een keynote speaker, diverse workshops, etc. Echter, hoe langer erover nagedacht werd, des te meer het inzicht kwam dat met een grootse aanpak aan het doel voorbijgegaan zou worden. Want wat SQALE wil bereiken is de propositie vlees en bloed geven.

 

Verbinding

Dat betekent niet dat je mensen uitnodigt om vanuit de rol van expert te vertellen hoe de wereld eruitziet. Nee, we gaan het samen aan! Oplossingen heeft ons team namelijk ook niet op voorhand. SQALE biedt een aanpak, structuur en gebruikt kennis uit ervaring, maar we moeten het nog steeds samen doen. Dat doen we in verbinding op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds vertrouwen.

 

Platform voor ontmoeting

Deze gedachte leidde tot een hele andere netwerkmeeting. Rond het onderwerp ‘Toegang in het sociaal domein’ werden relaties persoonlijk uitgenodigd. De meeting bood een platform voor ontmoeten en het effect was boven het voorstellingsvermogen: inhoudelijke gesprekken, genodigden die hun contactgegevens spontaan uitwisselden, persoonlijke bedankjes achteraf en veel likes op LinkedIn. Alle aanwezigen gaven aan voor een soortgelijke meeting zeker terug te komen.

Niet het vele is goed maar het goede is veel. Dat geldt zeker voor persoonlijke verbindingen, zoals bleek uit deze geslaagde netwerkmeeting. Op de LinkedInpagina van SQALE leest u meer over wat zij doen!

Kijk voor foto's van de netwerkmeeting op de Facebookpagina van Visser & Visser!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur