Visser & Visser mag het label World-class Workplace 2022 dragen. Dit label wordt door Effectory toegekend aan organisaties die hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap.

Effectory begon 15 jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. En dat medewerkers het verschil maken. Visser & Visser deelt deze overtuiging. Misschien wel omdat samenwerking zo verankerd ligt in onze cultuur. Samenwerking levert nieuwe energie op, zodat je organisatie en medewerkers iedere keer weer grenzen kunnen verleggen. Het is een manier van werken waardoor je ontwikkelt, groeit en beter wordt bij iedere stap die je zet.

Het gaat niet alleen om wat we doen, maar vooral om hoe we het doen. Onze kernwaarden liggen daaraan ten grondslag. We streven ernaar om innovatief, klantgericht en oplossingsgericht te werken en dat doen we op een gemotiveerde, menselijke en behulpzame manier. Met elkaar en met onze klanten. Als dat ervoor zorgt dat je het label World-class Workplace verdient, motiveert dat enorm om met elkaar te blijven groeien en ontwikkelen. Want samen komen we verder.

Over World-class Workplace
World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Visser & Visser mocht het keurmerk voor de derde keer op rij in vier jaar tijd ontvangen. Hét bewijs is dat je bij een goede werkgever terecht komt.

Kom jij bij Visser & Visser aan je carrière bouwen? 

www.werkenbijvisserenvisser.nl

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur