Erik Klop en Pieter Hoogendijk, belastingadviseurs bij Visser & Visser hebben de allereerste Tax Innovator Award gewonnen tijdens het event ‘The Integrated Experience’ op 18 november 2021, georganiseerd door de Sdu. De award is een onderscheiding die Sdu toekent aan een advieskantoor dat een stevige innovatiekracht heeft laten zien.

De onderscheiding onderstreept volgens Erik Klop de culturele waarde innovatief binnen Visser & Visser. “De adviespraktijk is in de afgelopen jaren sterk veranderd van werken op aanvraag naar datagedreven advisering. Visser & Visser is, mede dankzij de samenwerking met IT businessunit Growteq, een voorloper op het gebied van data. Technologie en vaktechniek komen samen in de Data Intelligence Unit, een projectgroep die de inzet van IT en data stimuleert en faciliteert bij de werkzaamheden door collega’s binnen alle bedrijfsonderdelen van de Visser & Visser-groep.”

Voorbeelden van datagedreven oplossingen die voortkomen uit de Data Intelligence Unit zijn de gepersonaliseerde Prinsjesdagmailing die jaarlijkse naar klanten verstuurd wordt en een data warehouse waar fiscale analyses uit gedraaid worden. Erik: “Als kantoor hebben wij de visie om de strategie in 2030 te laten draaien om data, zoals datagedreven advisering. In Pieter Hoogendijk en ook heel veel andere collega’s hebben we een enorme aanjager gevonden om het ook praktisch te maken. Dat is echt een leuke combinatie.”

Kun jij je vinden in de visie van ons kantoor? Kijk op www.werkenbijvisserenvisser.nl voor onze vacatures. 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur