Per 1 september opent Visser & Visser een nieuwe vestiging in Doetinchem. We geloven dat we onze klanten nog beter kunnen helpen als we goed bereikbaar en dichtbij zijn. Het openen van deze vestiging is daarom een logische stap. Inmiddels heeft Visser & Visser met dit nieuwe kantoor 13 vestigingen in Nederland.

Vestigingsleider Erik Bakker: “Met ons kantoor in Doetinchem bedienen we een voor Visser & Visser nieuwe regio: de Achterhoek. Daarnaast vormt dit kantoor ook een uitvalsbasis voor ons team International Business. Met dit team bedienen wij cliënten die in de grensregio actief zijn en ondersteunen we bedrijven bij complexe en grensoverschrijdende vraagstukken. Tenslotte draagt dit nieuwe kantoor ook bij aan het bereik van Visser & Visser op de arbeidsmarkt. Met een kundig en gemotiveerd team zien we er naar uit om aan de slag te gaan.”

Vol enthousiasme gaan we in deze regio aan de slag voor bestaande en nieuwe klanten, ook over de grenzen heen. Doetinchem vormt een uitstekende uitvalsbasis voor onze internationale dienstverlening in Duitsland.

Bekijk Visser & Visser vestiging Doetinchem

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur