'V&V daagt mij uit om na te denken over de toekomst van het bedrijf'

donderdag 09 december 2021

Adviesgroep De Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree-Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen: van de eenvoudigste bromfietsverzekering tot de meest complexe oudedagsvoorziening, woningfinanciering of bedrijfsadvies. Volgens mede-eigenaar Jan Peter Robijn zoekt het bedrijf altijd naar de samenwerking met andere partijen om uiteindelijk de klant verder te helpen. Eén van die partijen is Visser & Visser. Samen bereiken we meer.

“Wij helpen consumenten en bedrijven met het maken van de juiste keuze op belangrijke financiële momenten in hun leven”, vertelt Jan Peter. “Mijn opa heeft het bedrijf in 1951 opgericht. Eind jaren negentig kwam ik in het bedrijf en in 2008 heb ik het samen met mijn compagnon Leon van Nieuwendijk gekocht.” Het bedrijf wil wereldkampioen zijn in wat ze doen. “We zoeken daarin de samenwerking met andere bedrijven en kennispartners. Eigenlijk willen we niet alleen het advies aan onze klanten geven, maar ook direct de partners aanbieden die het advies kunnen uitvoeren.”

Toekomstvraagstukken

Dat betekent altijd bezig zijn met de vraag achter de vraag. “Als het gaat om het thema zorg en inkomen zien we in de toekomst een ontwikkeling waarin gezondheid en een gezonde levensstijl centraal staan. Hoe kunnen wij onze klanten stimuleren om te werken aan gezondheid? Hoe blijf je fit en vitaal? Een goede zorgverzekering wordt dan een vangnet waar je op terug kunt vallen. Met die vraagstukken zijn wij volop bezig.”

Steef Visser, accountant en partner bij Visser & Visser is voor Jan Peter dé persoon om te sparren over toekomstvraagstukken. “Dit soort ontwikkelingen hebben als gevolg dat onze dienstverlening verandert. Met Steef kan ik daarover in gesprek. Hoe gaan we dat organiseren? Hij denkt met ons mee over hoe we de volgende stap kunnen zetten met ons bedrijf en durft ook wel eens te prikken. Als ik toekomstideeën heb, word ik door hem aangezet om ook te kunnen meten of het succesvol is. Dat is voor mij een absolute toegevoegde waarde.”

Fundament

Om na te kunnen denken over de toekomst van je bedrijf, moet de basis op orde zijn. “Als dat fundament niet op orde is, dan gaan je fantastische ideeën geen succes hebben. Met Visser & Visser is onze financiële huishouding goed geregeld. Dat is bijna vanzelfsprekend. Ik hoef me daar geen zorgen om te maken en kan mij bezighouden met de voorkant van het bedrijf. Samen verder komen, dat past ook bij onze organisatie.”

Visser & Visser is door Sprout/MT1000 verkozen tot beste zakelijke dienstverlener 2021 in de categorie accountancy én in de categorie fiscaal advies. Dat maakt ons best een beetje trots. Op onszelf, maar vooral op de mensen met wie we samenwerken! Samen bereiken we meer.

Aanspreek
Visser & Visser
Accountants en adviseurs