‘Vertrouwen is de basis van onze samenwerking’

woensdag 08 december 2021

Martin Dekker runt Concreeto, een uitzendbureau dat talent koppelt aan vacatures in techniek, scheepsbouw, reiniging en logistiek. Alles laten kloppen is voor Martin iedere dag weer het streven en de uitdaging. Het creëren van een vertrouwensband met partners en uitzendkrachten staat bij het bureau centraal. Die band is er ook met Visser & Visser. Samen bereiken we meer!

“Na jarenlange ervaring in de branche ben ik in 2009 gestart met Concreeto”, vertelt Martin. “Concreeto klopt is onze slogan en ontstaan uit een lang proces van identiteit bepalen en het DNA van dit bureau ophalen bij medewerkers. De uitdaging was om al deze input samen te vatten in één woord. Er zijn uren van puzzelen aan vooraf gegaan, maar uiteindelijk zei iemand tegen mij: Bij jou moet het altijd kloppen, anders ben je niet tevreden. Concreeto klopt was geboren.”

Twee kanten

Voor Martin klopt het als er aan twee kanten tevredenheid is. “Als een klant een vraag stelt waar ik niet aan kan voldoen, dan moet ik dat kwijt kunnen bij de klant. Verwachtingen duidelijk maken: dit lukt niet, dit lukt wel. Als je alles met elkaar kunt afstemmen is er nooit telleurstelling. En dat is mooi, want telleurstelling is negatief. We hebben de lat hoog gelegd voor onszelf en het is de uitdaging om daar elke dag aan te voldoen. Uiteindelijk merk je dat klanten die kwaliteit waarderen. Je krijgt dan het vertrouwen en de vrijheid om de vraag van de klant zo uit te voeren zoals jij denkt dat het goed is. Dan is er bij mij het ultieme gevoel van ‘alles klopt’.”

Vertrouwen

Alles laten kloppen heeft ook te maken met het creëren van een vertrouwensband. Het begrip dat volgens Martin ook de samenwerking met Visser & Visser typeert. “Het woord vertrouwen is echt op zijn plek en de basis van onze samenwerking. Ik heb geen enkel moment de twijfel dat wat Visser & Visser adviseert of initieert, niet klopt of zich in grijs gebied bevindt. Dat betekent dat ik al mijn vragen met een gerust hart bij Visser & Visser kan neerleggen. Dat is waanzinnig belangrijk.” Dat Visser & Visser werkt vanuit principes die voor Martin ook belangrijk zijn, is een groot voordeel. “Wij werken vanuit de principes van de Bijbel. Je merkt dat je elkaar daarin respecteert. Het hoeft niet gezegd te worden, maar je voelt dat je er hetzelfde over denkt. Dat maakt dat de samenwerking eigenlijk als vanzelf verloopt.”