Bent u op zoek naar proactief advies om de optimale fiscale situatie voor uw onderneming te bereiken? Visser & Visser Rotterdam biedt oplossingen waarmee u daadwerkelijk geld bespaart en uw onderneming toekomstbestendig maakt. Vanzelfsprekend verzorgt onze belastingadviseur in Rotterdam de aangifte van uw inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of schenk- en erfbelasting op een professionele en doeltreffende manier.

Contact opnemen

Belastingadviseur in Rotterdam

Elke onderneming is anders. En daarmee is elke belastingsituatie anders. Daarom geven onze betrokken belastingadviseurs u niet alleen advies, maar ook belastingadvies op maat. Iedere onderneming heeft een andere aanpak nodig. Onze belastingadviseurs in Rotterdam gaan efficiënt en deskundig te werk om u van doordacht belastingadvies te voorzien. Bij Visser & Visser geloven we in samenwerking om tot het beste resultaat te komen.

Financieel dashboard met belastingadvies

Bent u klant bij Visser & Visser, dan verkrijgt u een eigen dashboard met bevindingen en inzichten op financieel gebied. Dit heldere en visuele overzicht toont in een oogopslag hoe uw onderneming ervoor staat. U kunt deze actuele cijfers dan ook altijd en overal inzien. Uiteraard voorziet uw persoonlijke coach van de vestiging Rotterdam u van bijbehorende toelichting en advies. Door de cijfers samen te analyseren en te controleren, ontdekken we al snel nieuwe kansen om op te anticiperen. 

Belastingadviseur Rotterdam

Belastingadvies voor Rotterdamse ondernemers

Veel ondernemers weten de weg naar Visser & Visser te vinden. Bent u benieuwd wat onze belastingadviseurs voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons kantoor in Rotterdam of lees cases van andere ondernemers.

Lees cases van andere ondernemers

Fiscale en juridische specialisten en belastingconsulenten

Fiscale en juridische vraagstukken zijn complex van aard. Daarom is de hulp van een creatieve en open belastingconsulent in Rotterdam onmisbaar. Onze belastingadviseurs in Rotterdam zijn goed thuis in fiscaal en juridisch ingewikkelde vraagstukken. Enkele voorbeelden van deze vraagstukken zijn bijvoorbeeld de meest optimale positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Daarnaast is bedrijfsopvolging of -overname ook een ingewikkeld proces wat in de praktijk soepeler loopt als er fiscaal op tijd op ingesprongen is. 

Bedrijfsstrategie met toekomstvisie

Totaaladvies voor ondernemingen is dus ook onderdeel van onze expertise. We kijken verder dan de cijfers van vandaag en bereiden ons voor op de cijfers van morgen. Uw visie als ondernemer staat hierbij altijd centraal. Als belastingadviseur in Rotterdam zijn wij heel benieuwd naar uw dromen voor de toekomst, uw bedrijfsdoelen en uw plannen. Ook wanneer u bepaalde privéplannen heeft, bijvoorbeeld omtrent uw pensioen, denken wij hier graag in mee. Samen werken we naar een ideaalsituatie voor uw bedrijf. 

Belastingadviseur Rotterdam - Visser & Visser

Kennismaken met een belastingadviseur in Rotterdam?

Zoekt u een deskundige belastingadviseur voor uw bedrijf in Rotterdam? Heeft u belastingadvies op maat nodig, heeft u vragen of wilt u kennismaken met één van onze fiscale of juridische specialisten? U bent van harte welkom op ons kantoor aan het Weena in Rotterdam. U kunt ons bereiken van half negen tot vijf uur voor belastingadvies en andere accountancy-vragen.

Wij staan ook voor uw bedrijf in de regio Rotterdam klaar. Is uw bedrijf gevestigd in Ridderkerk, Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Barendrecht of Schiedam? Neem dan contact op. Onze belastingconsulenten helpen ondernemers uit de regio graag groeien. 

Met onze kennis en ervaring zijn we u graag van dienst.

Contact kantoor Rotterdam 

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

Niet alleen dé belastingadviseur in Rotterdam! 

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 400 specialisten die ieder vanuit hun eigen expertise u helpen uw onderneming verder te brengen. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij u uit de regio. Naast belastingadviseur Rotterdam vind u uw financiële partner oa in: Belastingadviseur Amsterdam, Belastingadviseur Apeldoorn, Belastingadviseur Dordrecht, Belastingadviseur Goes, Belastingadviseur Gouda.

Adres
Gebouw Delftse Poort aan Weena 505-30.34
3013 AL Rotterdam

Telefoonnummer
+31 (0) 883377200

E-mailadres
rotterdam@visser-visser.nl

Bereikbaarheid
ma-vr : 08.30-17.00

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur