Jouw belastingadviseur in Rotterdam

Ben je op zoek naar proactief advies om de optimale fiscale situatie voor jouw onderneming te bereiken? Visser & Visser Rotterdam biedt oplossingen waarmee je daadwerkelijk geld bespaart en jouw onderneming toekomstbestendig maakt. Vanzelfsprekend verzorgt onze belastingadviseur in Rotterdam de aangifte van jouw inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of schenk- en erfbelasting op een professionele en doeltreffende manier.

Belastingadviseur Rotterdam

Belastingadviseur in Rotterdam

Elke onderneming is anders. En daarmee is elke belastingsituatie anders. Daarom geven onze betrokken belastingadviseurs jou niet alleen advies, maar ook belastingadvies op maat. Iedere onderneming heeft een andere aanpak nodig. Onze belastingadviseurs in Rotterdam gaan efficiënt en deskundig te werk om jou van doordacht belastingadvies te voorzien. Bij Visser & Visser geloven we in samenwerking om tot het beste resultaat te komen.

Financieel dashboard met belastingadvies

Ben je klant bij Visser & Visser, dan krijg je een eigen dashboard met bevindingen en inzichten op financieel gebied. Dit heldere en visuele overzicht toont in één oogopslag hoe jouw onderneming ervoor staat. Je kunt deze actuele cijfers dan ook altijd en overal inzien. Uiteraard voorziet uw persoonlijke coach van de vestiging Rotterdam jou van bijbehorende toelichting en advies. Door de cijfers samen te analyseren en te controleren, ontdekken we al snel nieuwe kansen om op te anticiperen.

Belastingadvies voor Rotterdamse ondernemers

Veel ondernemers weten de weg naar Visser & Visser te vinden. Ben je benieuwd wat onze belastingadviseurs voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons kantoor in Rotterdam of lees cases van andere ondernemers.

Fiscale en juridische specialisten en belastingconsulenten

Fiscale en juridische vraagstukken zijn complex van aard. Daarom is de hulp van een creatieve en open belastingconsulent in Rotterdam onmisbaar. Onze belastingadviseurs in Rotterdam zijn goed thuis in fiscaal en juridisch ingewikkelde vraagstukken. Enkele voorbeelden van deze vraagstukken zijn bijvoorbeeld de meest optimale positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Daarnaast is bedrijfsopvolging of -overname ook een ingewikkeld proces wat in de praktijk soepeler loopt als er fiscaal op tijd op ingesprongen is.

Belastingadviseur Rotterdam

Bedrijfsstrategie met toekomstvisie

Totaaladvies voor ondernemingen is dus ook onderdeel van onze expertise. We kijken verder dan de cijfers van vandaag en bereiden ons voor op de cijfers van morgen. Jouw visie als ondernemer staat hierbij altijd centraal. Als belastingadviseur in Rotterdam zijn wij heel benieuwd naar jouw dromen voor de toekomst, jouw bedrijfsdoelen en jouw plannen. Ook wanneer je bepaalde privéplannen hebt, bijvoorbeeld omtrent uw pensioen, denken wij hier graag in mee. Samen werken we naar een ideaalsituatie voor jouw bedrijf.

Kennismaken met een belastingadviseur in Rotterdam?

Zoek je een deskundige belastingadviseur voor jouw bedrijf in Rotterdam? Heb je belastingadvies op maat nodig, heb je vragen of wil je kennismaken met één van onze fiscale of juridische specialisten? Je bent van harte welkom op ons kantoor aan het Weena in Rotterdam. Je kunt ons bereiken van half negen tot vijf uur voor belastingadvies en andere accountancy-vragen.

Wij staan ook voor jouw bedrijf in de regio Rotterdam klaar. Is jouw bedrijf gevestigd in Ridderkerk, Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Barendrecht of Schiedam? Neem dan contact op. Onze belastingconsulenten helpen ondernemers uit de regio graag groeien.

Met onze kennis en ervaring zijn we jou graag van dienst.

Niet alleen dé belastingadviseur in Rotterdam!

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten die ieder vanuit hun eigen expertise jou helpen jouw onderneming verder te brengen. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Gebouw Delftse Poort
Weena 505 - 30.34, 3013 AL Rotterdam
Postbus 19067, 3001 BB Rotterdam

+31(0) 88 337 72 00
rotterdam@visser-visser.nl

Bereikbaarheid: ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Erik Klop
Partner
+31 610 269 770