Op basis van een gedegen belastingadvies minder belasting betalen waar mogelijk. Visser & Visser helpt u graag bij de realisatie hiervan. Uiteraard verzorgen onze belastingadviseurs de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of schenk- en erfbelasting op professionele en efficiënte wijze.

De aangifte is vaak het sluitstuk van een advies op de meest optimale fiscale situatie voor uw bedrijf. Er zijn creatieve en begrijpelijke belastingadviezen nodig op het ingewikkelde terrein van fiscaliteit en juridische vraagstukken. De adviezen van Visser & Visser maken optimaal gebruik van de faciliteiten die door de wetgeving geboden worden. Daarbij gaan we een eventuele discussie met de Belastingdienst niet uit de weg. Hierdoor ontstaan oplossingen waarmee u geld kunt besparen.

Gespecialiseerd belastingadvies

Als professionele belastingadviseur in Middelburg zijn wij buitengewoon goed thuis in het fiscaal en juridisch optimaliseren van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Ook beschikken we over verregaande specialisatie op het gebied van bedrijfsopvolging en bedrijfsovername. We spreken uit ervaring als we zeggen dat deze ingrijpende processen aanzienlijk sneller verlopen als er sprake is van een tijdige fiscale anticipatie. Ook kunt u hierdoor veel geld besparen.

Horizontaal toezicht

De belastingadviseurs van Visser & Visser hebben gedurende de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het begeleiden van bedrijven in een traject naar Horizontaal Toezicht. Via ons eigen convenant kunt u profiteren van de voordelen van Horizontaal Toezicht. Visser & Visser is bovendien aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Als lid van de NOB dienen wij ons te houden aan strenge interne beroepsregels en hanteren we een eigen tuchtrechtspraak.

De belastingadviseurs kennen de Zeeuwse markt bovendien zeer goed, omdat zij werken vanuit kantoor Goes.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur