Jouw belastingadviseur in Amsterdam

Op zoek naar deskundige belastingadviseur voor jouw organisatie in Amsterdam? Je kunt bij Visser & Visser terecht voor een proactieve advisering over een optimale fiscale situatie van jouw onderneming. Onze belastingadviseur in Amsterdam verzorgt graag de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of schenk- en erfbelasting voor jouw onderneming.

Belastingadviseur Amsterdam

Belastingadviseur in Amsterdam

Onze belastingadviseur in Amsterdam gaat deskundig en efficiënt te werk. In vrijwel alle gevallen is de aangifte het sluitstuk van een op jouw bedrijf toegespitst advies over de meest optimale fiscale situatie. Wij bieden doordachte en duidelijke belastingadviezen voor jouw onderneming in Amsterdam en omgeving.

Onze accountants en belastingadviseurs maken maximaal gebruik van de faciliteiten die door de wetgeving worden geboden. Met kennis van zaken gaan wij ervoor om jou actueel inzicht in jouw onderneming te geven. Onze betrokken belastingadviseurs geloven erin dat een optimale samenwerking met jou ervoor zorgt dat we samen oplossingen vinden waarmee jij geld kunt besparen én kunt innoveren. Dat is onze gezamenlijke kracht!

Ben je benieuwd wat Visser & Visser voor jou kan betekenen? Lees hier cases van andere ondernemers die hun weg naar Visser & Visser wisten te vinden.

Gespecialiseerd belastingadvies

Onze belastingconsulenten zijn uitermate goed thuis in de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Buiten dit specialisme hebben onze accountants en belastingadviseurs uit Noord-Holland veel kennis van bedrijfsopvolging en -overname. In de praktijk lopen deze ingrijpende processen veel soepeler als er fiscaal tijdig geanticipeerd is. Het proces loopt dan niet alleen sneller, maar bespaart je ook veel geld.

Belastingadvies Amsterdam Visser & Visser

Bedrijfsadvies regio Amsterdam

Met Visser & Visser als jouw belastingadviseur sta je er als ondernemer nooit alleen voor. Je krijgt een persoonlijke belastingadviseur in Amsterdam toegewezen die jouw cijfers controleert, maar die bovenal met jou en jouw dromen meedenkt. Wij sparren op vooruitstrevende wijze met je mee over de strategie van jouw onderneming, een uitbreiding, een bedrijfsoverdracht, een IT-vernieuwing, inkomensvoorziening wanneer je stopt met werken en meer impactvolle onderwerpen voor jouw bedrijfssituatie. In veel vergelijkbare branches, bedrijven en situaties hebben wij jaren ervaring opgedaan om jouw Amsterdamse onderneming van een gedegen bedrijfsadvies te kunnen voorzien.

Heb je een belastingadviseur in Amsterdam nodig?

Woon je in Noord-Holland of is jouw bedrijf gevestigd in Amsterdam en omgeving en heb je vragen of belastingadvies nodig? Of wil je kennismaken met één van onze specialisten? Vanuit onze mooie locatie aan het Gustav Mahlerplein opereren we in de wijde omgeving van Amsterdam. Van half negen tot vijf uur kun je ons bereiken voor belastingadvies en andere accountancy-vragen.

Ook wanneer je een accountant of belastingadviseur zoekt voor jouw bedrijf in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of Zaandam, staan wij voor je klaar. Ondernemers uit de regio in Noord-Holland helpen wij namelijk graag groeien. Visser & Visser beschikt bovendien over vestigingen in heel Nederland.

Onze accountants en belastingadviseurs in Amsterdam staan voor je klaar om je verder te helpen met al jouw vragen over jouw onderneming en de cijfers. Met onze kennis en ervaring zijn we je graag van dienst.

Niet alleen dé belastingadviseur in Amsterdam!

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten die ieder vanuit hun eigen expertise jou helpen jouw onderneming verder te brengen. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Gebouw Vinoly aan Gustav Mahlerplein 2
1082 MA, Amsterdam
Postbus 19067, 3001 BB Rotterdam

+31(0) 883377200
amsterdam@visser-visser.nl

Bereikbaarheid:
ma t/m vr: 8.30 - 17.00 uur

Erik Klop
Partner
+31 610 269 770