Op zoek naar gedegen belastingadvies voor uw organisatie? U kunt bij Visser & Visser terecht voor een proactieve advisering over een optimale fiscale situatie van uw onderneming. Onze belastingadviseur in Amsterdam verzorgt graag de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting of schenk- en erfbelasting voor uw onderneming. 

Contact opnemen

Belastingadviezen op maat 

Onze belastingadviseur in Amsterdam gaat deskundig en efficiënt te werk. In vrijwel alle gevallen is de aangifte het sluitstuk van een op uw bedrijf toegespitst advies over de meest optimale fiscale situatie. Wij bieden doordachte en duidelijke belastingadviezen voor uw onderneming in Amsterdam en omgeving.

Onze accountants en belastingadviseurs maken maximaal gebruik van de faciliteiten die door de wetgeving worden geboden. Met kennis van zaken gaan wij ervoor om u actueel inzicht in uw onderneming te geven. Onze betrokken belastingadviseurs geloven erin dat een optimale samenwerking met u ervoor zorgt dat we samen oplossingen vinden waarmee u geld kunt besparen én kunt innoveren. Dat is onze gezamenlijke kracht! 

Bent u benieuwd wat Visser & Visser voor u kan betekenen? Lees hier cases van andere ondernemers die hun weg naar Visser & Visser wisten te vinden. 

Gespecialiseerd belastingadvies

Onze belastingconsulenten zijn uitermate goed thuis in de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Buiten dit specialisme hebben onze accountants en belastingadviseurs uit Noord-Holland veel kennis van bedrijfsopvolging en -overname. In de praktijk lopen deze ingrijpende processen veel soepeler als er fiscaal tijdig geanticipeerd is. Het proces loopt dan niet alleen sneller, maar bespaart u ook veel geld.

Visser & Visser Belastingadviseur Amsterdam

Bedrijfsadvies regio Amsterdam

Met Visser & Visser als uw belastingadviseur staat u er als ondernemer nooit alleen voor. U krijgt een persoonlijke belastingconsulent in Amsterdam toegewezen die uw cijfers controleert, maar die bovenal met u en uw dromen meedenkt. Wij sparren op vooruitstrevende wijze met u mee over de strategie van uw onderneming, een uitbreiding, een bedrijfsoverdracht, een IT-vernieuwing, inkomensvoorziening wanneer u stopt met werken en meer impactvolle onderwerpen voor uw bedrijfssituatie. In veel vergelijkbare branches, bedrijven en situaties hebben wij jaren ervaring opgedaan om uw Amsterdamse onderneming van een gedegen bedrijfsadvies te kunnen voorzien. 

Heeft u een belastingadviseur nodig in Amsterdam?

Woont u in Noord-Holland of is uw bedrijf gevestigd in Amsterdam en heeft u vragen of belastingadvies nodig? Of wilt u kennismaken met één van onze specialisten? Vanuit onze mooie locatie aan het Gustav Mahlerplein opereren we in de wijde omgeving van Amsterdam. Van half negen tot vijf uur kunt u ons bereiken voor belastingadvies en andere accountancy-vragen.

Ook wanneer u een accountant of belastingadviseur zoekt voor uw bedrijf in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of Zaandam, staan wij voor u klaar. Ondernemers uit de regio in Noord-Holland helpen wij namelijk graag groeien. Visser & Visser beschikt bovendien over vestigingen in heel Nederland. 

Onze accountants en belastingadviseurs in Amsterdam staan voor u klaar om u verder te helpen met al uw vragen over uw onderneming en de cijfers. Met onze kennis en ervaring zijn we u graag van dienst. 

Contactgegevens kantoor Amsterdam 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur