Jouw accountant in Zoetermeer

Zoek je een accountant in Zoetermeer? Om maximaal resultaat te behalen met jouw onderneming in Zoetermeer heb je de juiste stuurinformatie nodig. Deze informatie krijg je van jouw accountant. Van Visser & Visser krijg je echter meer dan alleen cijfers. Wij bieden jou met name een helder en bruikbaar advies op basis van de cijfers.

Accountant Zoetermeer: Automatisering en actueel inzicht

De zakelijke administratie wordt al jaren niet meer op papier gedaan. Dat geldt ook voor het MKB. Als accountant in Zoetermeer werken we met de allernieuwste automatiseringsproducten. Zo kun je op ieder moment van de dag monitoren hoe jouw bedrijf ervoor staat en of bijsturing nodig is.

Onze accountants maken gebruik van de online jaarrekening. Hiermee hebben we actueel inzicht in de resultaten van jouw onderneming. Opvallende bevindingen uit het dashboard worden direct met jou besproken. Op deze manier kunnen we interessante kansen signaleren voor jou.

Op zowel privé vlak als zakelijk gebied staat onze accountant in Zoetermeer naast je. We kijken graag vooruit met jou en zijn daarbij niet bang om ook ánders te durven kijken. Omdat wij werken vanuit ons kantoor in Gouda, kennen wij jouw regio goed.

Accountancy diensten

Op het gebied van accountancy biedt Visser & Visser een zeer brede dienstverlening. Zo kan onze accountant jouw administratie inboeken, maar kun je ook bij ons terecht voor een goed onderbouwd strategisch advies. Voor ons is flexibiliteit richting jouw onderneming een belangrijke pijler. We regelen graag de zaken voor jou waar je zelf geen tijd of kennis voor hebt. Onze accountant voor Zoetermeer levert een maatwerkoplossing voor jouw onderneming.

Een greep uit onze diensten als accountantskantoor

  • Inrichten of voeren van jouw administratie

  • Samenstellen jaarrekening

  • Verrichten periodiek fiscaal werk

  • Verzorgen salarisadministratie

  • Controle en certificering van financiële verantwoordingen

  • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting

  • Begeleiding bij financiële meerjarenplanning

  • Belasting Advisering

Welkom bij hét accountantskantoor van Gouda!

Wil je graag in contact komen met een van onze accountants in ons kantoor in Gouda? Heb je een specifieke vraag op financieel of fiscaal gebied? Of wil je graag kennismaken met een accountant? Neem dan direct contact met ons op!

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Burgemeester Jamessingel 41, 2803 WV Gouda
Postbus 3102, 2800 CE Gouda

+31(0) 883377200
gouda@visser-visser.nl

Bereikbaarheid: ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Mr. Johan Bremmer
Senior belastingadviseur
+31 623 537 093