Jouw accountant in Spijkenisse

Wanneer je met jouw onderneming in Spijkenisse maximaal resultaat nastreeft, is betrouwbare stuurinformatie onmisbaar. Jouw accountant voorziet je van deze informatie. Bij Visser & Visser bieden we je niet alleen de cijfers die je nodig hebt, maar krijg je vooral advies op basis van de cijfers.

Automatisering en in de cloud

Steeds minder bedrijven in het MKB doen hun administratie op papier. Wij voorzien onze klanten graag van gericht advies en werken daarom met de allernieuwste automatiseringsproducten. Wij monitoren tot in de puntjes hoe jouw onderneming ervoor staat. We informeren je direct als bijsturing nodig is.

Daarvoor gebruiken we de online jaarplanner. Op basis van real-time inzicht in de prestaties van je onderneming voorzien wij je van de meest relevante informatie uit de dashboards. Dit heeft als belangrijkste voordeel dat kansen tijdig gesignaleerd worden.

Onze accountant voor Spijkenisse kijkt zowel zakelijk als privé met jou vooruit. Daarvoor staan we aan jouw zijde, maar durven we ook zeker anders te kijken. Omdat wij werken vanuit ons kantoor in de Hoekse Waard kennen wij de omgeving goed.

Welke diensten bieden wij?

Onze accountants kennen hun vakgebied als hun eigen broekzak. Zo kun je bij ons terecht als je de administratie in wilt laten boeken. We voorzien je ook met alle plezier van strategisch advies. Als het aan ons ligt, regelen wij alle zaken voor je waar jij zelf de tijd of kennis niet voor hebt. Voor elke ondernemer in Spijkenisse bieden wij een maatwerkoplossing.

  • Inrichten of voeren van uw administratie

  • Samenstellen jaarrekening

  • Verrichten periodiek fiscaal werk

  • Verzorgen salarisadministratie

  • Controle en certificering van financiële verantwoordingen

  • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting

  • Begeleiding bij financiële meerjarenplanning

  • Belasting Advisering

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Maseratilaan 12, 3261 NA Oud-Beijerland
Postbus 1409, 3260 AK Oud-Beijerland

+31(0) 883377200
oud-beijerland@visser-visser.nl

Bereikbaarheid: ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Erik Klop
Partner
+31 610 269 770